Calorie-inname voor Weight Loss & Obesitas

Calorie-inname voor Weight Loss & Obesitas


Bijna een derde van de Amerikaanse bevolking zwaarlijvig. Een studie van de World Health Organization het Centrum voor preventie van obesitas geconstateerd dat de belangrijkste reden voor de toenemende incidentie van obesitas is toegenomen calorie-inname - niet afgenomen fysieke activiteit, zoals algemeen wordt waargenomen. Overgewicht wordt gedefinieerd als een body mass index (BMI), een verhouding van gewicht tot lengte, groter dan 30. Een gezonde BMI 18,5-24,9.

Belang van Controlling Obesitas

Obesitas is geïdentificeerd als een oorzaak van vele dodelijke aandoeningen, waaronder hartziekte, hypertensie, type 2 diabetes en kanker.

Ideaal calorie-inname

Eten geeft energie als verteerd. Deze energie wordt uitgedrukt calories.The ideale dagelijkse calorie-inname voor een persoon afhankelijk van een aantal factoren, waaronder leeftijd, lengte en activiteitsniveau. Bijvoorbeeld, een 30-jarige man met een matig actieve levensstijl (30 tot 60 minuten van matige fysieke activiteit per dag) heeft ongeveer 2600 calorieën per dag, volgens de MyPyramid chart opgesteld door het Amerikaanse ministerie van Landbouw getrokken. Een vrouw van dezelfde leeftijd en niveau van activiteit heeft ongeveer 2000 calorieën per dag. Een aantal websites, zoals The Daily Plate, bieden calorie behoeften rekenmachines. Vul uw leeftijd, lengte en niveau van activiteit, en de calculator vertelt je hoeveel calorieën je nodig hebt om elke dag te consumeren. Om gewicht te verliezen, moet je een calorie tekort te creëren - meer calorieën verbranden dan je verbruikt.

Nadelen van zeer caloriearme diëten

Extreem caloriearm dieet kan zowel ongezond en contraproductief, omdat ze een hongerdood reactie uitlokken. Deze reactie zorgt ervoor dat het lichaam om het metabolisme te verlagen en te verbranden spiermassa in plaats van vet.

Low-Calorie Foods voor Weight Loss

Niet alleen calorieën te tellen. Focus op het eten van een uitgebalanceerd calorie-arm dieet dat je gezond houden en geven u de energie die je nodig hebt voor de lichamelijke activiteit. Consumeren voedingsmiddelen zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat mogelijk te maken. Add "negatieve calorieën" voedsel aan uw dieet. Deze leveren voedingsstoffen, leveren energie en houdt je vol gevoel, zonder toe te voegen aan je taille. Appels, aardbeien, komkommers, selderij, wortelen en bieten zijn slechts enkele van de voedingsmiddelen die u kunt vrij eten.

dranken

Water, thee en zwarte koffie hebben geen calorieën, waardoor ze betere keuzes dan gesuikerde frisdranken, gezoete dranken en alcohol. Het drinken van veel water en andere calorie-gratis drankjes tijdens de maaltijd en de rest van de dag zal u helpen een vol gevoel en helpen bij het afvallen.