Callaway Big Bertha Titanium 454 Specificaties

De Big Bertha Titanium 454 is een bestuurder van golffabrikant Callaway die beschikbaar zijn in zes verschillende versies. Deze versies onderscheiden zich door hun loft. De hosel dat de as verbindt met de club het hoofd is hol, zodat de bestuurder minder weegt. Het lagere gewicht zorgt voor een snellere swing snelheden en de holle hosel voegt meer controle voor de golfer.

Loft en Lie

De Big Bertha Titanium 454 is verkrijgbaar in zes verschillende modellen loft. Onder hen zijn de 8-, 9-, 10-, 11- en 13-graden loft modellen. De HT-model heeft ook 13 graden loft. Elke versie van de club heeft een leugen van 56 graden.

Samenstelling

Alle van de Big Bertha Titanium 454 clubs hebben een RCH 65W 454 schacht. Ze zijn verkrijgbaar met vier verschillende schacht flexibiliteit. Deze omvatten het licht, regelmatige, stevige en sterke flexibiliteit assen. Hoe lichter de schacht, hoe minder je voelt de gevolgen van de bal als je hem slaat tijdens je schot. Stevig en sterke assen kunt u meer duidelijk voelen de impact van je schot. Het gezicht wordt gemaakt van titaan in een dunne laag, zodat het gewicht van de club wordt verminderd. De bovenkant van het clubhoofd is voorzien van een V-vormige icoon bedoeld om u te helpen line-up van de club met de bal.

Grootte

Alle versies van de club hebben een kop die 454 cc in volume meet. Al deze clubs zijn ook 45 inches lang en hebben een schommel gewicht begroot op D2. Het asgewicht afhankelijk van de flexibiliteit van de schacht. Het licht flexibiliteit as weegt 61 ounces, terwijl de reguliere flexibiliteit as weegt 62 ounces. De firma as weegt 63 ounces en de sterke as weegt 65 ounces.

Overige specificaties

De sterke as modellen hebben een laag koppel rating, terwijl de andere modellen hebben een midden koppel rating. De kick punt is laag voor de lichtschacht en hoog voor de sterke as. Kick punt is middelmatig voor de regelmatige en stevige assen. De 8-, 9-, 10- en 11-graden loft versies hebben allemaal een vierkant gezicht gelijkmatig uitgelijnd met de bal. De 13-graden-model heeft een 1-graad gesloten gezicht en de HT-model heeft een 4-graad gesloten gezicht. De gesloten gezicht modellen helpen u een gelijkspel op uw schijven te voorkomen.