California Hockey Colleges

California Hockey Colleges


Als u denkt over California college sport, teams als UCLA basketbal, voetbal en USC Stanford honkbal zijn de meeste kans om de geest te komen. Echter, degenen die geïnteresseerd zijn in het spelen van het ijshockey voor een Californische universiteit zal een handvol scholen die club ijshockey teams te vinden. In feite, vier van de bekende scholen concurreren in de Pac-8 Hockey conferentie van de American Collegiate Hockey Association. Hoewel deze teams hebben een intercollegiale schema, ze maken geen deel uit van de atletische afdelingen van de scholen en niet beurzen bieden.

University of California, Berkeley

De UC Berkeley Bears spelen bij de Oakland Ice Center, die is gelegen op 15 minuten van de school. Een hoogtepunt op het schema van het team is zijn twee wedstrijden tegen rivaliserende Stanford in een reeks de bijnaam "The Big Freeze." Het grootste deel van de rest van het schema van de Bears 'komt tegen mede Pac-8 teams, die de Staat van Arizona, Oregon, Washington en omvatten De staat Washington.

UC Berkeley IJshockey
Oakland Ice Center
519 18th Street
Oakland, Californië 94612-1511
(510) 268-9000
calicehockey.com

Stanford universiteit

De Stanford ijshockeyteam verwelkomt alle niveaus om de praktijk te wonen en bij het team. Het team wordt gedeeltelijk gefinancierd door de Stanford club sportprogramma, maar is verantwoordelijk voor het inzamelen van geld om de kosten van de kosten te dekken. Om geld in te zamelen, spelers betalen contributie en neem deel aan fondsenwerving campagnes. Stanford speelt bij het Nazareth Ice Oasis ongeveer 15 minuten van de campus.

Stanford IJshockey
Ice Oasis
3140 Bay Road
Redwood City, CA 94063
(650) 364-8090
stanford.edu/group/hockey/index.htm

UCLA

Ijshockey wordt al gespeeld sinds 1926 aan de University of California, Los Angeles (UCLA). Hun eerste wedstrijd tegen rivaal stad USC deed zich voor in 1928. Vandaag de dag, het team heeft een jaarlijkse vijf-game series tegen USC genaamd de "Cross Town Cup," de winnaar krijgt LA opscheppen voor een jaar. De UCLA ijshockeyteam speelt ongeveer 25 minuten bij de Vallei Ice Center.

UCLA IJshockey
UCLA Cultuur & Recreatie Affairs
2131 John Wooden Center, UCLA
Los Angeles, CA 90095-1612
(310) 825-3701
uclahockey.org

USC

De universiteit van Southern California (USC) ijshockey website grappen, "Waar het enige goede Bruins zijn in Boston." Inderdaad, USC rivaliteit op het ijs met de UCLA Bruins is zo hevig als in elke sport. De USC Trojans waren de Pac-8 het meest succesvolle team in het eerste decennium van de 21ste eeuw met zes conferentie titels in die spanwijdte. USC speelt de meeste van hun games op de Anaheim Ice Arena ongeveer 40 minuten.

USC ijshockey
Lyon University Center
Los Angeles, CA 90089-2500
(310) 849-9066
uscicehockey.com/index.asp