Cafeïne & amp; Twitching Eye

Cafeïne & amp; Twitching Eye

Een ooglid twitch verschijnt meestal plotseling en schijnbaar uit het niets. Hoewel het soms kan worden gerelateerd aan een ernstig medisch probleem, deksel twitching meestal een goedaardige aandoening. Het verlichten van het deksel spiertrekkingen betekent het blootleggen van en het behandelen van de onderliggende trigger, die het meest onder stress, vermoeidheid en overmatige cafeïne.

Over Ooglidcorrectie Twitches

Ooglid samentrekkingen kan sterker voelen dan ze in werkelijkheid lijken om iemand naar u kijken of als je kijkt naar jezelf in de spiegel. Meestal slechts één ooglid wordt beïnvloed, maar beide ogen kunnen worden betrokken. Zowel de bovenste en onderste ooglid zijn gevoelig voor trillen. Deze goedaardige vorm van het oog spiertrekkingen heet myokymia. Als beide ogen volledig sluiten en onvrijwillig knipperen, kan dit een ernstige aandoening genaamd blefarospasme te geven. Een kramp waarbij gehele zijde van het gezicht is ernstiger en neurologische aandoening zoals een hemifaciale spasme. Als u een meer ernstige vorm van ooglid samentrekkingen ondervindt, is het belangrijk om uw arts te zien.

Effect van cafeïne

Overmatige inname van cafeïne is een gemeenschappelijke factor in myokymia. Evalueren van uw inname van cafeïne in de periode voordat de oogleden trillen begonnen is nuttig. Vaak verhoogde inname van cafeïne gaat hand-in-hand met vermoeidheid en stress - de twee andere gemeenschappelijke factoren die betrokken zijn bij plotselinge ooglid samentrekkingen. Myokymia zullen stoppen op zijn eigen na een paar dagen tot weken, maar je kan helpen bij het proces te versnellen door het verminderen of stoppen van de inname van cafeïne, maar ook door meer slaap en proberen om uw stress te verminderen.

Andere factoren

Als u onlangs begonnen met het drinken meer alcohol, kan dat ook leiden tot meer deksel spiertrekkingen. Stop of matig uw alcoholgebruik te zien of uw oog spiertrekkingen is opgelucht. Elke vorm van belasting of ongemak aan de ogen kan ook leiden tot ooglid samentrekkingen, dus hebben uw recept gecontroleerd als je het gevoel alsof je overmatig spannen om dingen duidelijk te zien. En als allergieën of droge ogen ben je last van, ze kunnen ook het verstoren van de integriteit van het oog oppervlak en triggering samentrekkingen. Het krijgen van deze aandoeningen worden behandeld met oogdruppels of andere zorg kan helpen. Glijmiddel oogdruppels, genaamd kunsttranen, kunnen oogoppervlak het comfort te verhogen en oogleden trillen verminderen.

Tips cafeïne

Matige cafeïne drinken - ongeveer 200 tot 300 milligram of 2-4 kopjes koffie - wordt meestal beschouwd als veilig. Als je hebt opgevoerd tot het bedrag dat je de laatste tijd hebt consumeren, overwegen als dat is betrokken bij het ooglid trillen. Bedenk dat je kan consumeren teveel cafeïne per ongeluk, omdat cafeïne kan worden beïnvloed door verborgen bronnen. Cafeïne is een ingrediënt in een aantal over-the-counter pijnstillers, dus check het etiket. Bepaalde antibiotica, bronchodilator medicijnen en het kruid echinacea kan cafeïne concentraties stijgen het lichaam.