Cafeïne Bedrag in Hot Chocolate vs.Tea

Cafeïne Bedrag in Hot Chocolate vs.Tea

Cafeïne is een stimulerend middel dat van nature in verschillende voedingsmiddelen, zoals chocolade en thee, die lage tot matige hoeveelheden. Een matige hoeveelheid cafeïne is ongeveer 250 milligram per dag, volgens de American Medical Association van de Raad inzake wetenschappelijke zaken. Dit wordt algemeen beschouwd als een veilige hoeveelheid en kan bijdragen aan alertheid en concentratievermogen, maar kan ook veel symptomen die variëren van nervositeit en een onvermogen te slapen hartkloppingen veroorzaken.

cafeïne Levels

Een 8-ounce kopje zelfgemaakte cacao bevat 5 milligram cafeïne, volgens de USDA National Nutrient Database voor Standard Reference, dat is een zeer kleine hoeveelheid. Anderzijds, dezelfde database blijkt dat 8 ounces gebrouwen zwarte thee bevat 47 milligram cafeïne. Dit is nog steeds een bescheiden bedrag, maar het kan oplopen als u meerdere kopjes per dag dronk. Cafeïnevrije zwarte thee beschikbaar is, en hoewel het niet 100 procent cafeïne-vrij, het is vrij dicht bij dat, op 2 milligram per 8-ounce cup.

Gevoeligheid en waarschuwingen

De 250-milligram aanvaardbaar niveau is een schatting, en de mensen variëren sterk in hun vermogen om cafeïne te tolereren, dus wat is OK voor een persoon kan leiden tot symptomen voor een ander. Mensen met een aantal voorwaarden, met inbegrip van maagzweren, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en osteoporose, evenals vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, zou willen minimaliseren of cafeïne te vermijden. Een verscheidenheid van het voorschrijven en over-the-counter drugs kan interageren met cafeïne op een manier dat de manier waarop de drug functies in het lichaam te veranderen, dus het is aan te raden om contact op met een arts voordat het combineren van cafeïne met eventuele medicatie.