Cabins & amp; Kamperen op Reelfoot Lake in Tennessee

Gemaakt door een reeks zware aardbevingen die tijdelijk de stroom van de rivier de Mississippi in 1811 en 1812, Reelfoot Lake omgeleid en de wetlands die eromheen bieden een aantal van de beste vissen en jachtgebieden in Tennessee. Het meer is vooral bekend om crappie vissen, maar met een huidige Tennessee visvergunning, kunt u ook largemouth bas, bluegill en vele andere soorten te vangen. Vaak aangeduid als de 'Earthquake Lake, "Reelfoot is een uitstekende bestemming voor kampeerders als goed, met tientallen hutten en campings in de buurt van de kustlijn.

Reelfoot Lake State Park

Reelfoot Lake State Park beslaat 280 hectaren, verdeeld in 10 afzonderlijke eenheden langs een 22-mijl stuk van de kustlijn. Twee campings in het park te bieden accommodatie voor tenten en campers, met een totaal van 100 rustige, afgelegen campings. De meeste sites bieden water en elektra-aansluiting, hoewel een paar primitieve tent sites zijn ook beschikbaar in de buurt van het water. Kampeerders hebben toegang tot moderne toiletten en douches, RV dumping stations, boot te lanceren hellingen, kust vissen, vis schoonmaken van stations en natuurpaden. Reserveren is beschikbaar via de telefoon of via de Tennessee State Parks website. Reelfoot Lake State Park biedt ook een motel vijf-eenheid, en hutten zijn in aanbouw op het moment van publicatie.

Eagle Nest Resort

Eagle Nest Resort ligt aan schaduwrijke oostelijke oever Reelfoot Lake's, biedt twee hutten aan het meer met eigen vissen dokken, zwembaden, picknickplaatsen en vis schoonmaken van stations. De hutten zijn volledig ingericht en biedt plaats aan maximaal 16 personen, waardoor het resort een ideale bestemming voor grotere groepen. Eagle Nest Resort biedt ook kamers voor een tot vier personen op haar hoofdgebouw van het hotel, samen met een volledig ingerichte stacaravan. Bootverhuur, aas, aan te pakken en visvergunningen zijn te koop in het resort.

Sportsman's Resort

Bestaande uit afzonderlijke noord en zuid locaties op Reelfoot Lake, de Sportsman's Resort biedt een breed scala van accommodaties, allemaal op loopafstand van het water. De Noord-locatie beschikt over drie hutten samen met een twee verdiepingen tellende lodge met enkele en dubbele eenheden, terwijl de Zuid-eenheid bestaat uit vier hutten en een clubhuis met 13 bedden. De hutten zijn geschikt voor 1-6 personen, en ze zijn allemaal volledig ingericht met een keuken, badkamer, kabel-tv en airconditioning. Beide locaties hebben ook een kleine RV camping en vol water, riool en elektrische aansluitingen. Drie-night-pakketten zijn beschikbaar, die een camping, boot, motor, aas, gas en ijs bevatten.

Cypress Point Resort

Cypress Point Resort biedt uitzicht op de zuidelijke oever van het Meer van Reelfoot, en het biedt een combinatie van de visserij en inwoning pakketten voor drie tot vier dagen, met geleide visreizen beschikbaar. Met meer dan een dozijn hutten beschikbaar, accommodaties variƫren van gezellige appartement met twee slaapkamers hutten naar full-size huizen die kan slapen 12 personen of meer. Alle eenheden zijn voorzien van keukens en badkamers, samen met kleuren-tv, verwarming, airconditioning, beddengoed, handdoeken en schoonmaak. Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van de barbecues, vis schoonmaken van stations, gratis Wi-Fi, een zwembad, een speelkamer en full-service jachthaven te maken.