Butt Buster Oefeningen

Butt Buster Oefeningen


Een populaire fitness-doel voor velen is het een strakke, stevige kont, dat is haalbaar, maar vergt inspanning en tijd. De technische voorwaarden voor de spieren zijn de gluteus maximus, medius en minimus. primaire functies Deze spieren 'omvatten extensie, exorotatie en ontvoering van het been. Dieet en lichaamsbeweging zijn de sleutel tot het verkrijgen van stevige billen, want oefening zal alleen niet de truc. Resistance oefeningen hulp bij de opbouw van spieren in het gluteaal omgeving. Cardiovasculaire oefening verbrandt het vet te creëren dat 'dream kont. "

kraakpanden

Staan met de voeten op heupbreedte, adem en verplaatsen het lichaam naar beneden voor een telling van twee, en adem uit en verplaats het lichaam rechtop voor een telling van twee. Als het lichaam verlaagt, moet de borst lang met de benen die een benadering 90 graden vanaf de knie blijven. Kraakpanden zijn ideaal voor het verstevigen van de bilspieren en de beenspieren van de quadriceps en hamstrings. Voltooien drie sets van 12-15 herhalingen die domoren of gewogen bar. Rest 15 tot 20 seconden tussen elke set. Om een ​​grotere uitdaging toe te voegen, voert u de kraakpanden op een BOSU bal. Voor wijzigingen, hoeft geen gewicht te gebruiken of vast te houden aan een stabiel object of aan de muur om het lichaam te ondersteunen als het verlaagt.

Dynamic Lunges

Sta rechtop met de voeten zich onder de heupen. Houd dumbbells of een gewogen bar op de achterkant om grotere weerstand toe te voegen. Op de uitademing stap het rechterbeen terug in een lunge positie met de knieschijf ongeveer 3 tot 6 inch vanaf de vloer. Adem in en stap terug naar het midden, en herhaal met de linker been. Voltooi drie sets van 20 herhalingen of 10 lunges op elk been. Modificaties omvatten gebruiken, wordt geen extra gewicht of intensivering van de been terug alleen maar om het punt van glute contractie.

Leg Abduction

Lag op de vloer met het lichaam in een rechte lijn en rust het hoofd in de biceps. Het richten van de voet van het bovenste been, til een punt van contractie en flex de voet als het been verlaagt. Adem uit terwijl het been liften en voltooien drie sets van 15 tot 20 herhalingen. Herhaal met het andere been. Deze oefening richt zich op de bilspieren medius en ontvoerder spieren. Voor een wijziging, vul deze oefening opstaan ​​en duw het been weg voor het lichaam. Een wand kan worden gebruikt voor het evenwicht ondersteuning.

cardiovasculaire oefening

Daag de bilspieren door middel van cardio helpt bij toning en "schokkend" het lichaam. Stair hardlopen en wandelen of joggen bergop verhoogt de intensiteit. Als het gebruik van fitnessapparatuur, gebruik maken van de Stairmaster of lopen op de loopband in een hellingshoek van 12 tot 15. Dit verhoogt niet alleen de hartslag, maar het zorgt er ook voor dat het been en kont spieren worden geactiveerd. Voltooien 30 tot 60 minuten voor hart- en sessies.