Bureaus die Supply informatie over voeding voor kinderen

Bureaus die Supply informatie over voeding voor kinderen


Voedingswaarde-informatie kan verwarrend zijn, dus wenden tot een betrouwbare bron te bepalen wat de beste voedingswaarde-informatie voor de ontwikkeling van kinderen. Bureaus die inlichtingen te verstrekken vaak hulpbronnen, zoals het onderwijs en interactieve materialen, zodat het materiaal leuk en geschikt voor kinderen kunnen zijn.

USDA

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft een campagne met de naam "Eat Smart, Play Hard." Met recepten, menu's en maaltijd planning tips, ideeën zijn niet moeilijk om langs te komen voor de ouders. Hoofdstukken over controle over de porties, winkelen, en de motivatie ondersteuning van de inspanningen om betere keuzes te maken. Activiteit lakens en bladwijzers suggereren ontbijt en snack ideeën in een kind-vriendelijk formaat, Foods en maaltijden gekozen zijn allemaal gebaseerd op de "My Piramide for Kids" grafisch, andere federale initiatief van de USDA. De herziene en kleurrijke "My Pyramid" laat zien wat verhouding van voedsel kinderen moeten eten met smalle strepen vertegenwoordigen voedsel dat moet worden gegeten minder en bredere strepen voor voedingsmiddelen die vaker moet worden gegeten.

American Heart Association

De American Heart Association werkt specifiek om obesitas te bestrijden en de ontwikkeling van gezonde eetgewoonten. Het aanpakken van het probleem door te proberen de meest nodig aanbevelingen geven, met suggesties die het gemakkelijker maken voor kinderen om goed te eten. Low-budget gezonde voeding, tips voor kieskeurige eters en voedsel-onderweg-tips. Het geeft informatie over wat een portiegrootte echt uitziet, zodat kinderen en ouders zijn in staat om te herkennen wat een aanbevolen hoeveelheid voedsel eruit ziet, maar dan onderschatten en overeten.

FNS

Food and Nutrition diensten, een divisie van de USDA, implementeert de Vrouw, zuigelingen en kinderen-programma (WIC), die federale fondsen gebruikt om voorlichting over voeding en voedzaam voedsel aan vrouwen die zwanger zijn of heeft u kinderen onder de leeftijd van 5. Hoewel de zorgen programma is alleen beschikbaar voor gezinnen beschouwd als een laag inkomen, kan het een waardevolle bron voor degenen die informatie over en financiële hulp kunnen gebruiken voor het voeden van hun kinderen ook.

NIH

De National Institutes of Health maakt gebruik van de voedingsdriehoek te generaliseren tot zes snelle suggesties, met links naar gerelateerde middelen en een medische encyclopedie. Online lessen over het lezen van voeding panelen, met categorieën voor voedingsmiddelen die goed zijn voor u, goed met mate, of moet zelden worden gegeten worden geleverd via de NIH's National Heart, Lung, and Blood Institute. De grondbeginselen over vetarme diëten en gewicht onder controle zijn genoeg dat zelfs oudere kinderen de informatie kan absorberen vereenvoudigd.