Bruiloft kapsels Met Tiara's & amp; Half Up in Krullen

Bruiloft kapsels Met Tiara's & amp; Half Up in Krullen

Te voelen als een prinses op hun trouwdag, sommige bruiden kiezen voor een tiara toe te voegen aan hun kapsel. De half-up en half-down stijl geeft de tiara een stichting om op te zitten. Grace Zip, de artistiek directeur voor een nationaal salon, deelt haar tips en suggesties voor het bereiken van half-up en half-down krullend kapsel met een tiara. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Bruiden zou een soort tiara, een methode om de tiara waarborgen en een kapsel dat de totale bruids blik aanvulling kiezen.

Tiaras

De moderne bruid heeft een selectie van bruids tiara's om uit te kiezen. Afhankelijk van de vorm van het gezicht van de bruid, kan ze kiezen voor ofwel een traditionele tiara, hoofdband stijl, bruids kam of haarspeld. De keuze van de tiara is een weerspiegeling van de bruid stijl, maar ook moet coördineren met de jurk. Kleur en het patroon van de bruiloft tiara moet het ontwerp van de toga's aan te vullen. Zip zegt dat bruiden "kunt kiezen uit de traditionele kristal tiara's, een moderne bloem kroon of vintage hoofddeksels." Sommige tiara's elementen bevatten gedoopt in was, zoals schelpen.

traditionele Methode

Wanneer een bruid kiest haar bruiloft tiara, zijn er drie primaire methoden van het veiligstellen van de tiara om haar kapsel. De traditionele methode is om een ​​tiara met bobby pinnen dragen. Gebruik twee grote bobby pinnen en kriskras aan elke kant. Sommige bruiden kan het nodig zijn om tot tien bobby pinnen om de bruiloft tiara vast te zetten aan het kapsel. De kwaliteit van pennen en textuur van het haar zal het benodigde bedrag beïnvloeden. Zip suggereren dat bruiden gebruik maken van een pin "met een goede grip in een rubberen materiaal." In plaats van bobby pinnen, Zip raadt het gebruik van een haarspeld, want "het is de beste manier om een ​​tiara op te houden." Richt de pen in de tegengestelde richting van de tiara, dus houdt haar vast. Gebruik een textureren spray of haar poeder aan het pinnen een stichting om grip te geven op. Zip merkt op dat de pin-methode wordt het best overgelaten aan professionals.

alternatieve methoden

Er zijn twee methoden die een bruid en haar bedienden kan uitvoeren zonder dat een professional: het aansnijden of kam methode. Veel tiara's zijn gemaakt met een broche geknipt aan beide hoeken van de tiara. Het aansnijden clips zal haar te trekken in de tegenovergestelde richting, dan vastklikken. De tiara en haar zal worden vastgezet op zijn plaats. De derde methode is een methode kam. Hair is neerwaarts geborsteld op zijn plaats. Omdat de kam heeft ribbels, grijpt het haar en stelt deze op zijn plaats.

Traditioneel Hair Style

Zip heeft drie suggesties voor het dragen krullend haar in een half-up stijl met een tiara. Voor elke stijl, adviseert ze beginnen door vernevelen haar met een volumizing spray. Stel haar met een volumizing föhn. Voor een traditionele stijl, Zip adviseert een kant deel met romantische, strakke krullen. Met behulp van een 1 inch krultang, krullen te delen. Begin krullend haar bij de nek. Verplaats vanaf de achterkant naar de voorkant van het hoofd.

Twee Glamorous Hair Styles

Deze eerste glamoureuze stijl zal een Bridgette Bardot 1970 look te geven. Om de look te bereiken, stelt elke sectie in pin krul gekruld; laat het allemaal dan naar beneden. Eindig de blik door het creëren van een centrum deel. The Marcel golf is derde aanbeveling Zip's voor een krullende half-up kapsel. Dit is een speld krul vaak aangeduid als een "oude Hollywood glamour" stijl. Terwijl dezelfde producten kunnen worden gebruikt om haar te stellen, Zip voorkeur een sterkere greep gebruiken. Zodra het haar droog is, deel het haar af te kanten. Met een 1 inch krultang, beginnen aan een zijde. Herhaal dit een "curl & pin" proces tot alle haar is gekruld en vastgezet. Maak dan gebruik van een zwijn borstel te borstelen krullen. De beste manier om de golvend haar vorm te geven is met de vingers. Met behulp van vingers, schimmel rond haarlijn te look te creëren. Zip geeft toe dat de oude Hollywood glamour look is moeilijk te bereiken thuis.

Final Tips

Welke half-up krullend haar stijl die u kiest, moet de tiara worden bevestigd aan het haar. Na styling, pak de ronde doorsnede onder de kroon van het haar van de bruid en plagen te beveiligen. Het nemen van het haar van boven de kroon, veilig met bobby pinnen, aansnijden clip of kam. Plaats de tiara boven de kroon van haar. Met behulp van de instelling sterilisatie zal houden gedurende de dag te geven.