Bravo Italian Nutrition Information

Bravo Italian Nutrition Information

Eigendom en beheer van Bravo Brio Restaurant Group, Bravo! Cucina Italiana is een wit-tafelkleed casual dining Italiaans restaurant. Met behulp van de traditionele Italiaanse manier van koken en recepten, Bravo! biedt een volledig menu waaronder voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en wijn. Elk gerecht bij Bravo! heeft zijn eigen voedingswaarde op basis van de ingrediënten, bereidingswijzen en portiegrootte.

types

Bravo! Cucina Italiana heeft een aantal menu's met verschillende keuzes op basis van de tijd van de dag en de gelegenheid. Diner, lunch en brunch menu's zijn voorzien van een selectie van voorgerechten, salades en voorgerechten. Het dessert en de wijn menu's kunnen worden gebruikt om uw maaltijd aan te vullen. Een kindermenu is voorzien van traditionele kid's favorieten, zoals spaghetti, macaroni en kaas, pasta Alfredo en pizza.

Kenmerken

Ingrediënten zoals vlees, vis, gevogelte, fruit en groenten gebruikt Bravo! worden geleverd dagelijks vers. De specifieke combinatie van bestanddelen wordt bepaald door het recept en traditionele Italiaanse keuken stijlen. De pastagerechten gebruiken Barilla PLUS pasta gemaakt van meergranen ingrediënten. Andere veel voorkomende ingrediënten die worden gebruikt bij Bravo! onder meer tomaat sauzen en kaas.

Grootte

De voeding inhoud van Bravo's gerechten varieert. Bijvoorbeeld, de pasta Bravo! schotel met gooide rigatoni, gegrilde kip, champignons en een rode peper roomsaus bevat 1000 calorieën per voorgerecht met 40 g vet, 100 g koolhydraten en 40 g eiwit. De garnalen fra diavolo campanelle bevat echter 650 calorieën 4 g vet, 108 g koolhydraten en 45 g eiwit, volgens The Daily Plate.

voordelen

Terwijl sommige gerechten in Bravo! bevatten een aanzienlijke hoeveelheid calorieën, vet of koolhydraten, ze bevatten ook verschillende vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. De Barilla PLUS pasta bevat 40 procent meer eiwit dan gewone pasta en bevat een mengsel van omega vetzuren volgens de Bravo! website. Pasta biedt voedingsvezels en diverse vitaminen en mineralen. Pasta Middellandse Zee bijvoorbeeld, bevat 1 g voedingsvezels vier procent van de aanbevolen dagelijkse inname samen met aanzienlijke hoeveelheden vitamine A, calcium, vitamine E, vitamine K en riboflavine, volgens The Daily Plate.

overwegingen

Om de voeding inhoud van eten bestel je bij bij Bravo verhogen! Cucina Italiana en vermindering van vetten en calorieën, begin je maaltijd met een gesneden salade met dressing aan de kant voor slechts 373 calorieën per salade, volgens de Bravo! website. Kies een gegrilde kip of vis in plaats van vlees gepaneerd en sla de helft van de entree voor een overgebleven maaltijd. Het drinken van water in plaats van wijn of frisdrank kan elimineren ongeveer 100 tot 200 calorieën van de maaltijd.