Brandend maagzuur Remedies

De American Gastroenterological Association stelt dat brandend maagzuur optreedt wanneer maagzuur een back-up in de slokdarm. Dit veroorzaakt een branderig gevoel in de borst. Maagzuur patiënten soms denken dat ze een hartaanval in ernstige oorzaken. Heartburn kan dagelijkse activiteiten en slapen patiënten 'verstoren. Er zijn vele zuurbranden rechtsmiddelen, zowel medicinale en nonmedicinal.

Diet Wijziging

Een van de eenvoudigste zuurbranden rechtsmiddelen is het veranderen van je dieet, omdat bepaalde voedingsmiddelen leiden tot symptomen. Sommige voedingsmiddelen te vermijden omvatten gebakken en vette voedingsmiddelen, chocolade, alcohol, koffie, citrusvruchten en specerijen.

Gewichtsverlies

Overgewicht, vooral rond de buikstreek, dwingt maagzuur tot in de slokdarm. Aldus de vereniging adviseert gewichtsverlies als een brandend maagzuur remedie.

Stop met roken

Een ander brandend maagzuur remedie is om te stoppen met roken. Het maagzuur Information Alliance dat roken stimuleert de productie van maagzuur en ontspant de esophageal sphincter, die meer zuur om de slokdarm voeren veroorzaken.

Vermijd strakke kleding

Het dragen van strakke kleding, zoals riemen en gordels, knijpt de maag, waar voedsel duwt in de slokdarm.

Over-the-counter medicatie

De American Gastroenterological Association stelt dat de over-the-counter medicatie zoals maagzuurremmers zijn effectief zuurbranden rechtsmiddelen, omdat ze de maag zuren te neutraliseren.

Voorgeschreven medicijnen

Prescription drugs zoals H2-blokkers en protonpompremmers zijn brandend maagzuur remedies die de maagzuurproductie te verminderen en te genezen het slijmvlies van de slokdarm beschadigd door maagzuur.

Chirurgie

De American Gastroenterological Association stelt dat een klein aantal van brandend maagzuur patiënten niet opluchting halen uit hun toestand uit de hierboven genoemde methoden, of ze willen niet brandend maagzuur medicijnen te nemen. Ze kiezen voor een chirurgische procedure genaamd fundoplicatie, die zuur vermindert door het wikkelen van het bovenste gedeelte van de maag rond de slokdarm. Dit proces stopt zuur steunen in de slokdarm.