Brandend maagzuur Remedies Home for Children

Maagzuur is de term voor een branderig gevoel in de borst of keel veroorzaakt door abnormale regurgitatie of reflux, zure maaginhoud. Het is een primaire symptoom van een groter syndroom genoemd gastro-oesofageale reflux (GERD). Terwijl maagzuur meest typisch volwassenen treft, komt het ook voor bij zuigelingen, jonge kinderen en tieners. Een aantal huismiddeltjes beschikbaar zijn voor maagzuur symptomen te behandelen bij kinderen.

Remedies voor Zuigelingen

Volgens de National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kan brandend maagzuur van uw kind zich manifesteren als een welving van de rug of prikkelbaarheid tijdens of onmiddellijk na voedingen. In sommige gevallen kan uw kind ook weigeren om te eten. Te verminderen of te vermijden brandend maagzuur reflux, probeer het houden van uw baby in een rechtopstaande positie voor ten minste 30 minuten na een voeden eindigt. U kunt ook proberen boeren je baby meerdere keren tijdens het voeden zelf, in plaats van te wachten tot het einde. Als je fles voeden van uw baby, probeer het toevoegen van 1 eetlepel rijstgraangewas om elke 2 ounces van formule om brandend maagzuur neigingen te kalmeren. Als je een borstpomp te gebruiken om melk te drukken, kun je ook deze techniek te gebruiken. In sommige gevallen zal de consistentie van het graan veroorzaken verstoppingen in de tepel van de fles. U kunt dit verhelpen door het snijden van een grotere incisie in de punt van de tepel of het kopen van een grotere spoorbreedte tepel. Overvoeren kan ook brandend maagzuur aan te moedigen. Vraag de arts van uw kind over de juiste hoeveelheid voer als brandend maagzuur symptomen zich voordoen.

Remedies voor jonge kinderen en tieners

Als je jong kind of tiener ervaart brandend maagzuur, kunt u een aantal huismiddeltjes te proberen. Begin met het vervangen van de traditionele drie grote maaltijden per dag met kleinere, meer frequente maaltijden. Ook proberen te elimineren of voedingsmiddelen in het dieet van uw kind, dat voorkomende oorzaken van brandend maagzuur zijn te verminderen. Voorbeelden hiervan zijn gebakken en vet voedsel, cafeïnehoudende frisdranken, kruidig ​​voedsel, chocolade, pepermunt en zuur-bevattende voedingsmiddelen zoals tomaten en sinaasappelen. Bovendien, vermijd het verstrekken van voedsel voor uw kind binnen twee tot drie uur slaap.

Als uw kind te zwaar is, het stimuleren van gewichtsverlies kan aanzienlijke vermindering van de aanwezigheid van maagzuur. In sommige gevallen kan de arts van uw kind raden het verhogen van het hoofdeinde van het bed van uw kind door enkele centimeters om de stroom van zure maaginhoud te ontmoedigen. U kunt deze verhoging door te zorgen voor houten blokken of ander materiaal stevig onder berichten van het bed te bereiken. Hoewel u misschien geneigd om uw kind overeind met kussens in plaats daarvan, deze methode is meestal niet effectief.

Aanvullende overwegingen

In sommige gevallen kan het nodig zijn om uw eigen gewoontes aanpassen aan uw kind te voorzien van zuurbranden opluchting. Meeroken, in het bijzonder, is gekoppeld aan een verhoogd risico op GERD symptomen bij kinderen. Als huismiddeltjes zijn niet genoeg om brandend maagzuur van uw kind te beteugelen, kan uw arts het gebruik van een aantal medicijnen te bevelen. In zeldzame gevallen kan een operatie ook worden aangegeven.