Brandend maagzuur Reflux Behandeling

Brandend maagzuur Reflux Behandeling


Zuurbranden, ook bekend als gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), kan een vervelende en pijnlijke aandoening die optreedt na het eten of drinken, volgens Harvard University.

Oorzaken

Maagzuur wordt veroorzaakt wanneer de sluitspier tussen de slokdarm en de maag zwak, waardoor de inhoud van de maag naar de slokdarm voeren.

symptomen

Maagzuur symptomen zoals een branderig gevoel en druk op de borst met een zure smaak in de achterkant van de keel en mond. Brandend maagzuur kan een zeer pijnlijke aandoening als de slokdarm geïrriteerd en ontstoken uit het maagzuur wordt.

Home Remedies

Vermijd kruidig ​​en vet voedsel, en cafeïnehoudende dranken. Rechtop blijven na het eten of drinken, en te voorkomen dat grote inname van voedsel of vloeistof. Kleinere maaltijden zijn makkelijker te verteren en houden de maag van steeds overvolle, wat kan leiden tot inhoud opwaarts wordt gedwongen in de slokdarm.

medische behandelingen

Over-the-counter en recept medicijnen beschikbaar zijn voor de behandeling van brandend maagzuur en zure reflux. Medicijnen zijn onder andere Prevacid (lansoprazol), Prilosec (omeprazol) en Nexium (Esomeprazole).

overwegingen

In ernstige gevallen kan een operatie nodig zijn om de sluitspier te voorkomen waardoor maaginhoud te reizen naar de slokdarm versterken.