Brandend maagzuur en reflux Remedy

Maagzuur of reflux is een aandoening waarbij maagzuur krijgt in de slokdarm. Het slijmvlies van de slokdarm kan niet omgaan met grote hoeveelheden zuur, en wanneer het zuur komt in de slokdarm veroorzaakt een branderig gevoel. Er zijn een aantal verschillende behandelingen, waaronder medicijnen, aanpassing van de levensstijl en alternatieve therapieën die kunnen worden gebruikt voor de behandeling van brandend maagzuur en reflux.

geneesmiddel

Er zijn drie belangrijke soorten medicijnen gebruikt bij de behandeling van brandend maagzuur: antacida, H2-receptorantagonisten en protonpompremmers.

Antacida zijn in het algemeen over-the-counter drugs (zoals Rolaids), die onmiddellijke verlichting te bieden. Wanneer vóór of direct na een maaltijd innemen, beperken ze de hoeveelheid zuur de maag produceert. Ze zijn geschikt voor de behandeling van incidentele brandend maagzuur en het reliëf is niet duurzaam.

H2-receptorantagonisten verschaffen langdurigere verlichting (ongeveer 6 uur zuur blokkering, in tegenstelling tot de twee of drie uur standaard antacida), maar niet zo snel beginnen te werken. Over-the-counter H2-receptorantagonisten omvatten Zantac 75 en Pepcid AC, terwijl recept H2-receptoren (Zantac 150 en Pepcid AC Max) geven hogere doses van dezelfde H2-receptorblokkers.

Tenslotte protonpompremmers worden gebruikt voor de behandeling van aanhoudende en chronische maagzuur en veranderen zuurproductie op een meer permanente basis. Hoewel deze medicijnen te verstrekken langduriger verlichting (tot 24 uur) nemen ze meestal enkele dagen om te beginnen met werken.

Natuurlijke remedies

Bepaalde supplementen en kruiden worden beschouwd als natuurlijke brandend maagzuur en reflux remedies. Aloë vera sap, deglycyrrhizinated zoethout (DGL), rijst zemelen olie (Gamma-oryzanol), choline, pantotheenzuur en thiamine zijn allemaal natuurlijke stoffen aan te raden om zowel zuurbranden preventie en behandeling van symptomen die gepaard gaan met brandend maagzuur. Het drinken van thee doordrenkt met lavendel, anijs en pepermunt kunnen ook zorgen voor een snelle verlichting van de symptomen van brandend maagzuur, omdat deze kruiden is aangetoond dat maagzuur te neutraliseren.

Lifestyle Changes

Brandend maagzuur kan een chronisch probleem, die in overeenstemming zijn medicatie nodig geworden. Een manier om dit te voorkomen is om uw levensstijl te veranderen. Vermijd liggen na het eten. Volg het voedsel dat je eet en ontdek welke voedingsmiddelen veroorzaken maagzuur, om zich te onthouden van het eten van hen. Beperk uw inname van alcohol, cafeïne, chocolade, mint, citrusvruchten, uien, en volvette zuivelproducten. Eet een dieet rijk aan vezels en onbewerkte voedingsmiddelen helpen bevorderen van een gezonde spijsvertering.