Brandend maagzuur en Dill Pickles

Brandend maagzuur en Dill Pickles

Brandend maagzuur is het branden en pijnlijk gevoel van zure coming back-up van je keel na het eten van zure of pikante maaltijden. Als je het ervaren op een regelmatige basis, kunt u wanhopig op zoek naar een effectieve behandeling. Uw arts kan in staat zijn om medicijnen voor te schrijven of u kunt een over-the-counter medicijnen in te nemen. Folk en huismiddeltjes in overvloed, met inbegrip van het eten van dille augurken of drinken augurk sap, om uw maagzuur te behandelen. Dit is misschien niet een effectieve behandeling te zijn en het opleiden van jezelf kan helpen beslissen of het voor u geschikt is.

Oorzaken en symptomen

Pijn in je slokdarm kan ook uitstralen naar uw kaak, borst, nek en keel. De pijn wordt veroorzaakt door de inhoud van uw maag terugkomen wanneer uw slokdarm niet goed sluiten. Bepaalde voedingsmiddelen hebben meer kans op brandend maagzuur, met inbegrip van tomaten, kruidig ​​voedsel, zoals jalapenos, vet voedsel, alcohol, citrusvruchten, chocolade en producten die munt bevatten veroorzaken.

Dille augurken

Een folk remedie bestaat dat suggereert drinken augurk sap of eten dille augurken te helpen verlichten van de pijn en het ongemak van brandend maagzuur. Hoewel deze oplossing kan werken voor bepaalde mensen, kan het ook uw maagzuur slechter voelen. Hoofdbestanddeel gebruikt om het zuur te maken is azijn, die een sterk zure levensmiddelen. De zuurder het voedsel dat je eet, hoe meer kans je hebt om brandend maagzuur ervaren. Als u chronische maagzuur, heeft uw arts waarschijnlijk geadviseerd om uit de buurt van zeer zure voedingsmiddelen te blijven, waardoor het onwaarschijnlijk is dat dille pickles zal helpen verlichten uw symptomen.

aanbevelingen

De enige manier om zeker te weten of dille pickles of augurk sap verlicht uw maagzuur symptomen is om te eten of te drinken het eten. Als je dapper genoeg zijn om het eens te proberen zijn, klein beginnen. Neem een ​​klein slokje of eet een hap van een augurk, omdat de kans groot dat het zal je pijn erger. Een reden dille pickles kan worden gekoppeld aan het verlichten van brandend maagzuur is omdat ze natrium, een mineraal dat je eigenlijk zou kunnen helpen bevatten. In "brandend maagzuur en reflux voorDummies" Carol Ann Rinzler en Ken devault mee dat bicarbonaat een effectieve behandeling van brandend maagzuur kan zijn omdat het eerste ingrediënt in het product natrium. Zuiveringszout helpt neutraliseren zuren, die augurken dille en augurk sap is onwaarschijnlijk dat te doen.

overwegingen

Het feit dat dille augurken en augurk sap zijn zo zuur kan je wel twee keer nadenken voordat ze consumeren als een brandend maagzuur genezen. Er zijn vele bewezen brandend maagzuur behandelingen, dus contact op met uw arts om te bepalen wat goed voor u is. In de tussentijd, eet kleinere maaltijden die niet zure voedingsmiddelen bevatten, verheffen je hoofd een paar duim terwijl je slaapt en draag loszittende kleding te helpen verminderen uw ongemak.