Boxing Bag Technieken

Boxing Bag Technieken


Het raken van de bokszak is een uitgebreide cardiovasculaire en anaërobe training die kracht, uithoudingsvermogen en snelheid bouwt. Het trainen met de zware zak bevat alle van het lichaam van de grote spiergroepen en is een functionele oefening die kan leiden tot een beter evenwicht spieren en gewrichten stabiliteit. Net als alle andere oefening kan bokszak training verminderen van stress en verhogen het niveau van serotonine in de hersenen, waardoor het voordeel van een algeheel gevoel van welzijn.

uitrusting

Boxing Bag Technieken


Zware tassen zijn te vinden in de meeste sportieve goede winkels, en de meeste zijn gelijk geschapen. Of het nu gevuld met zand, water, of synthetisch materiaal, wordt een zware tas hing met de top over een voet of twee boven je hoofd. U kunt een vrijstaand model te kopen, maar zorg ervoor dat je zal het niet omver te werpen met een harde uppercut.

Een goed paar bandages zal de botten en pezen beschermen je handen van een blessure en bieden ondersteuning voor de polsen. Voor kleine handen, kiest u 120 "wraps en kiezen voor 170" of langer voor middelgrote tot grote handen. Boksbandages kan worden gewassen en hergebruikt, maar als je vaak train je zult willen investeren in een paar paren.

Begin omwikkelen bij de polsen en het werk van de handen, herinneren om de gemarkeerde "this side up" te houden om de wraps goed te klittenband. Wikkel de polsen en handen strak genoeg dat de wraps zijn stevig op hun plaats, maar niet zo strak dat ze belemmeren circulatie.

Tot slot, het vinden van een goed paar handschoenen tas. Bag handschoenen zijn perfect voor een stevige sessie met een zware of snelheid zak, maar zijn niet geschikt voor sparring. Zak handschoenen bescherming van de handen en kan beperkte polssteun te bieden, afhankelijk van het model. Lederen handschoenen zijn een superieure keuze vanwege hun duurzaamheid, en je zult handschoenen die vast met klittenband willen tenzij je een partner om je handschoenen kant voor u. Duw je vingers in de handschoenen zo diep als ze zal gaan en wikkel ze rond de interne bar voor een goede pasvorm.

Houding

Boxing Bag Technieken


De juiste dozen doen houding voor rechtshandige boksers is om je linkervoet in de voorkant van uw recht, leun naar voren met 60 procent van je gewicht op de bal van de voeten 3-6 inches, en sta met je voeten op heupbreedte. De knieën zijn gebogen met knieschijven ruwweg zelfs met de bal van de voeten. Het bovenlichaam los en de schouders iets vóór de heupen. Richt je linker schouder in de richting van uw doelgroep. Houd je kin naar beneden en je handen rond je kin of wangen. Test uw houding door te vragen iemand om u een push te geven; je moet niet wankelen in elke richting.

trainingsmethoden

Boxing Bag Technieken


U kunt uw algehele snelheid, lenigheid en coördinatie te verbeteren met snelheid training op de zware zak. Probeer training in intervallen van één minuut, gooien continue combinaties van vier of meer stoten tegelijk. De sleutel van de snelheid opleiding is om zo veel stoten als je kunt zo snel mogelijk met de juiste vorm te gooien. Licht peper van de zak met jabs, rechte stoten, haken, en uppercuts-- de zware hitting voor krachttraining te besparen.

De meest fundamentele boormachine is het "buiten drill," waar u omcirkelen de tas en gooi jabs met je voorste hand en dan verhuizen naar combinaties door het toevoegen van rechte stoten met je rug de hand. Na de pauze is op, neem een ​​30 naar de tweede adempauze 60-.

Macht bokszaktraining verhoogt slagkracht en de algehele sterkte met intervallen van raken van de zak zo hard mogelijk met behoud van de juiste techniek en vorm. Je zal opraken van energie veel sneller wanneer de stroom ponsen dan in snelheid training. Voor krachttraining op de zware zak, punch intervallen 15 tot 25 herhalingen of in 30 seconden met een minuut rust tussen. Probeer de "binnenkant drill ', waar je dicht bij de zak en gooi alleen haken en uppercuts, dobberende en weven in tussen stoten. Als uw uithoudingsvermogen toeneemt, verhoging van de trainingstijd en de rest interval te verlagen.

Het helpt altijd om een ​​gecertificeerde trainer of coach hebben al minstens uw eerste paar bokszak sessies. De zware tas is niet vergevingsgezind op de gewrichten als je techniek is uitgeschakeld. Begin langzaam in het beoefenen van bokszak technieken om letsel te voorkomen, en vergeet niet dat het duurt uren van de herhaling om geluid vorm te ontwikkelen.