Bowling Ball Drilling Tips

De gemiddelde competitieve bowler begrijpt dat als hij eigenaar van zijn eigen bowling bal, die hij nodig heeft om de vinger gaten geboord in de bal voordat het werpen van een frame hebben. Echter, veel bowlers niet realiseren van de verschillende tips en technieken voor het boren van een bal op de juiste.

behandeling

De meeste bowling ballen hebben een zichtbare markering op hun buitenoppervlak die aangeeft waar het centrum van een bal van de zwaartekracht, of CG, is. Jeu de boules ballen zullen ook de bovenkant van de bal het gewicht van blok vertonen met een kleine stip. Deze twee factoren zijn wat het boren van professionals te manipuleren om goed te boren je bal. Correcte afhandeling van uw bal voordat het boren bestaat uit je kennis te hebben genomen van de plaats waar deze twee merken op uw bowlingbal.

Recht en True

Als u een bowler die graag de bal verder naar beneden gooien van de baan, zonder jezelf bezig te houden met het aansluiten van de bal in de pinnen, dan zult u willen vragen dat je pro-shop manager boor je bal met een label boorproces. Met dit type van het boren, zou je vinger gaten worden geplaatst om het zwaartepunt van de bal te plaatsen in het centrum van je grip, en van de bal pin plaatsing is bijna net rechts van het gat je ringvinger's. Het eindresultaat van dit type van het boren is een bal dat tegemoetkomt aan de rechte en ware aard van de bowler, iemand die het leuk vindt om te streven naar de headpin met weinig of geen haak in de geplande baan van de bal.

medium Hook

Als u op zoek bent naar de bal de baan met een relatief kleine hoek van de aanval te gooien, meestal aangeduid als de haak, dan moet u overwegen het boren van uw bowlingbal met een lengte / forward roll patroon. Deze techniek zal pin de bal te plaatsen net boven hole je ringvinger's, en het zwaartepunt van de bal zal worden gepositioneerd aan de buitenkant van je hand, zodat als je de bal te gooien van de baan, je zou idealiter het zwaartepunt rollen aan de kant van de bal tegenover het binnenste gedeelte van de baan.

Samen met deze tip, moet je ook overwegen het toevoegen van wat wordt genoemd een 'balans gat "in uw boor patroon. Een balans gat helpt bij het centrum van de zwaartekracht en het gewicht blok van de bal te manipuleren en wordt meestal ergens geplaatst op een bal in een manier die niet interfereren met uw vinger en duim gaten. Een balans gat hier zou zeer verhoging van de back-end reactie van je bowling bal, maar zal niet leiden je bal om te overweldigend voor de mid-range haak smaak. Uw pro shop eigenaar of manager kan u helpen beslissen waar de balans gat te plaatsen.

maximum Hook

Het manipuleren van een bowling bal aan te sluiten om zijn volledige potentieel is iets dat alleen ervaren bowlers moeten proberen, als het regelen van een bowlingbal als dit is veel moeilijker dan alle andere. Bowlers op zoek naar een manier om dat flashy, spannende reactie uit hun bowling bal te pakken, moet boren Wat is een maximum haak / back-end patroon genoemd. Saldo gaten worden meestal gebruikt bij deze bal boortechniek. Zorg ervoor dat pin van de bal wordt geplaatst aan de rechterzijde van het gat je ringvinger en dat het zwaartepunt van je bal is buiten je grip, zodat het bijna wordt geconfronteerd met het binnenste gedeelte van de baan wanneer de bal wordt gegooid.