Bowflex Motivator 2 Specificaties

In de loop der jaren sinds 1986 heeft Bowflex veel verschillende modellen van hun fitnessapparaten geproduceerd. Hun oorspronkelijke concept was de macht staaf weerstand opleiding. Als de prijzen blijven stijgen met hun meer recente modellen, Bowflex besloten om een ​​meer uitgeklede en minder dure versie van hun oorspronkelijke Bowflex terug te brengen, genaamd de Motivator, en dan is de Motivator 2. Inzicht in de specificaties van de Motivator 2 helpt consumenten beslissen of het de juiste fitnessapparatuur te kopen.

Gym Size and Construction

De Bowflex Motivator 2 staat 84 duim lang, 78 centimeter in lengte en 34 inch breed. Het kan worden opgevouwen tot minder ruimte innemen wanneer niet in gebruik. Het is gemaakt van zware stalen frame constructie.

maximaal gewicht

De Motivator 2 biedt een totaal van 210 pond van de weerstand. In tegenstelling tot de nieuwere modellen is het echter niet mogelijk om gewicht te upgrades.

Sliding Seat Rail

De machine is voorzien van een verschuifbare zitting voor gebruik in aërobe roeien en leg-press. De zitting kan ook worden gestabiliseerd zonder bewegingsoefeningen.

Bench Press Station

Het bankdrukken station positioneert zich in een hellende zitpositie. Variaties van de borst oefeningen voortvloeien uit veranderingen in de hand greepposities en arm hoek.

Hoge Katrol

De hoge pulley station maakt oefeningen voor de schouders, zijkanten en achterkant in het bijzonder. Optrekinrichting methode het gewicht recht naar beneden, en die de handgrepen, werkt spieren iets andere manier.

pricing

De Motivator 2 biedt een minder dure keuze dan de nieuwere modellen Bowflex. In het proces functies verloren gaan, met inbegrip van minder maximale gewicht en gebrek aan opties van de bank en de katrollen.