Borden en symptomen van een Toxic Kidney

Toxisch nier, ook wel nefrotoxiciteit, is een aandoening die optreedt bij blootstelling aan aristolochiazuur veroorzaakt letsel of schade aan de nieren. Aristolochiazuur is een chemische genoemde ontstekingsremmende eigenschappen die is gebruikt in kruiden en kruidenmengsels bezitten, volgens de American Association of Oriental Medicine. Als de nierschade is mild, kan de patiënt geen symptomen of slechts een paar niet te ervaren, en tekenen van de aandoening kan alleen te zien in het bloed en urinetests. Als de nierschade ernstig kunnen verschillende symptomen aanwezig zijn, en nierfalen komt vaak voor.

urine Signs

De nieren helpen om het spoelen van gifstoffen via de urine, dus als ze niet goed werken, zoals te wijten aan giftige nieren, bepaalde urinaire symptomen kunnen aanwezig zijn. Volgens de verkeerde diagnose, deze omvatten proteïnurie en enzymuria. Enzymuria is een aandoening waarbij er enzymen in de urine. Proteïnurie is een aandoening waarbij grote hoeveelheden eiwit uitgescheiden in de urine.

Blood Signs

Er zijn verschillende bloed tekenen van toxisch nier. Deze omvatten verhoogde bloed-ureum niveaus, verhoogde elektrolyten in het bloed, verhoogd waterstof ion niveau, verhoogde druk en bloedarmoede bloed, aldus verkeerde diagnose. Anemie treedt op wanneer het aantal rode bloedcellen in het bloed wordt verminderd.

nier Signs

Toxisch nier beïnvloedt de nier, zodat er bepaalde symptomen exclusief voor de nieren. Volgens de verkeerde diagnose, deze omvatten nierschade, tubulaire necrose en nieren dysfunctie. Nierschade is gewoon beschadigen waardoor de nieren. Nier disfunctie ontstaat wanneer de nieren niet werken op hun optimale niveau. Tubulaire necrose is een aandoening waarbij de nier tubulus cellen beschadigd door de nierweefsels die minder zuurstof dan nodig normaal functioneren. Tubulaire necrose uiteindelijk leidt tot acuut nierfalen, volgens medlineplus, wat kan leiden tot verminderde urineproductie, vochtretentie, misselijkheid, slaperigheid en verwardheid.

Onevenwichtigheden en Vermoeidheid

Water onbalans, verstoring van de elektrolytenbalans, en vermoeidheid zijn ook tekenen van toxische nier. Deze drie symptomen optreden als gevolg van de nieren niet goed. Een water onevenwicht treedt op wanneer het lichaam natriumconcentratie te laag of te hoog is, volgens Discovery Health. Wanneer de hoeveelheid water in het lichaam verhoogt of vermindert, kan een elektrolyt onbalans optreden. Deze onevenwichtigheden kan leiden tot spierkrampen, dorst, prikkelbaarheid, veranderingen in de hartslag en de bloeddruk en epileptische aanvallen.

Giftige nier kan ook leiden tot vermoeidheid. Wanneer een persoon wordt vermoeid geneigd zijn een gebrek aan zowel motivatie en energie, zegt MedlinePlus. Zij kunnen ook apathie en slaperigheid ervaren.