Borden en symptomen van een Sinus Allergy

Borden en symptomen van een Sinus Allergy


Er zijn veel verschillende dingen die de gevoelige voering kan verergeren in je mond en neus. Irriterende stoffen is te vinden in bijna elke omgeving. Blootstelling aan deze irriterende stoffen kan leiden tot de ontwikkeling van een allergie. Sinus allergieën invloed op veel Amerikanen, en het omgaan met een hen kan blijken te zijn een pijnlijke en frustrerende ervaring.

allergie Oorzaken

Schuldigen de schuld van een sinus-allergie kunnen onder meer pollen, ambrosia, vervuiling, huidschilfers van huisdieren, etensresten, doek vezels, schimmel, evenals dode insecten en hun afval. Een minder bekende oorzaak een allergie voor bepaalde voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, tarwe, eieren, kippen, eenden, chocolade, pinda's, bananen en maïs.

Het lichaam van de Response - Allergieën

Het neusslijmvlies maakt gebruik van de slijmvliezen van de neusholten schoon te spoelen. Deze deeltjes die de neusholte ingevoerde niet kunnen worden verwijderd via normale filterproces. Dit vuil verhardt dan in de neusholte waardoor een verstopping in de neus membraan en holtes.

allergie Seasons

Veel van deze sinus allergieën zijn direct gekoppeld aan het weer en de seizoenen. Sinus allergieën meestal vallen in het voorjaar, late zomer en vroege herfst.

symptomen

Veel mensen kunnen een sinus-allergie te verwarren met de symptomen van een verkoudheid. Voorkomende symptomen zijn hoofdpijn, loopneus, overmatig niezen, jeukende neus, keelpijn, slechte adem, postnasal drip, overmatig hoesten en verlies van smaak en geur. Veel mensen ervaren gezwollen ogen, onzekerheid, gebrek aan evenwicht en het gehoor moeilijkheden. Als ze niet goed behandeld wordt, kan allergieën ontwikkelen tot een ernstige infectie en sinusitis.

Behandeling

Een paar dingen kunnen worden gedaan om sinus allergieën te elimineren. Nasaal irrigatie in het minst invasieve procedure. Een eenvoudige zoutoplossing wasbeurt wordt overspoeld in de neusholte om eventuele resten die kunnen bijdragen aan de sinus ontsteking te verwijderen. Menthol inademing is ook een gemeenschappelijke behandeling. Dit vermindert niet slechts enkele van de neusverstopping maar kan de verspreiding van de infectie te remmen. Moderne yogatechnieken zijn voorgesteld als behandeling. Medicatie is een andere behandeling.