Borden en symptomen van een Nicotine Allergy

Roken en tabak kunnen veel gezondheidsproblemen zoals kanker en emfyseem veroorzaken. Veel mensen hebben of kunnen een allergie voor de nicotine in de tabak te ontwikkelen. De verslaving aan deze drug is zo slecht dat veel mensen niet stoppen met het gebruik van het product na waarschuwingsborden. Als u een van deze problemen ondervindt, moet u onmiddellijk contact opnemen met een arts.

hoofdpijn

Hoofdpijn is een symptoom van een nicotine allergie. De nicotine stuurt een rush naar de hersenen en als het lichaam het geneesmiddel niet aankan, zal een hoofdpijn optreden.

Misselijkheid

Als men roken en wordt misselijk is het waarschijnlijk dat er een nicotine allergie. Het lichaam probeert om zich te ontdoen van alles wat als een toxine, een manier is door braken wordt waargenomen.

mondelinge Pain

Mond en tand pijn kan leiden tot de zwelling van de keel. Wanneer de keel zwelt dit een levensbedreigende allergische reactie.

Congestie

De reactie van de nicotine in sinus klieren slijm rijkelijk voor maken.

Diarree

Een geïrriteerde maag leidt vaak tot diarree. Dit is een andere manier dat het lichaam zich ontdoet van gifstoffen en allergenen.