Borden en symptomen van een migraine

Wat officieel brengt op een migraine is nog open voor discussie, zoals sommigen denken dat het is te wijten aan stress en anderen geloven dat het te wijten is aan wat ze hebben gegeten, maar de tekenen en symptomen van migraine zijn niet discutabel. En hoewel tekenen en symptomen enigszins kunnen variëren tussen individuen - en ze meestal doen, te wijten aan verschillende andere factoren - u kunt vertellen wanneer u met een migraine. In feite, zullen andere mensen waarschijnlijk in staat zijn om je te vertellen, omdat ze tekenen van jullie het hebben van een migraine kunnen zien.

Tekenen van een migraine

Hoe meer duidelijke tekenen dat een andere persoon kan worden met een migraine zijn als hij begint te exposeren meer dan één van de volgende symptomen: braken, spraak problemen en verwarring. Deze drie borden zijn gemakkelijk opgemerkt door anderen, maar extra borden zijn ook duidelijk bij het praten met een persoon die kan worden met een migraine. Als het individu klaagt over lichtgevoeligheid, misselijkheid of lichtflitsen, dan zij die tekenen dat kan worden veroorzaakt door een migraine.

Ongebruikelijke Sensory Tekenen van een migraine

Bovendien, als het individu klaagt over ongewone problemen gezicht, als het zien van blinde vlekken of vallende sterren, hij kan worden ervaren een migraine met aura. Echter, deze tekens als gevolg van meer ernstige gezondheidsproblemen zijn; daarom moet hij medisch personeel ziet meteen uit te sluiten die mogelijkheid. Eens te meer ernstige aandoeningen officieel zijn uitgesloten, zal het niet zijn zoals met betrekking tot wanneer de toekomstige migraine met aura tekenen en symptomen aanwezig.

Symptomen van een naderende Migraine

Soms sensatie symptomen voorafgaan aan een migraine. Wanneer dit gebeurt kan het uren of dagen voor de daadwerkelijke migraine optreden en kan het volgende omvatten: prikkelbaarheid, dorst, depressie, verlangen naar dingen die zijn zoet, slaperigheid, of zelfs een gevoel van opgetogenheid of barsten van energie.

Symptomen van een Migraine

Pijn in het hoofd is een symptoom van een migraine en kan variëren van matig tot ernstig. Deze pijn kan verergeren met een lichamelijke inspanning en kan erg genoeg om te interfereren met de normale dagelijkse taken en routines geworden, het besturen van een persoon naar bed. Bovendien kunnen ernstige migraine pijn misselijkheid prompt en braken. Sommige mensen ervaren ook een kloppende soort pijn.

Daarnaast kan migraine ook de productie van geluid en licht gevoeligheid symptomen. In deze gevallen is het individu zoekt meestal een koele, rustige, donkere ruimte waarin om te rijden uit haar migraine.

Ongebruikelijke Sensorische Symptomen van een Migraine

Aangezien een migraine wordt verondersteld om in het hoofd, niet het lichaam lijkt vreemd dat er fysieke symptomen uitgedrukt in de armen en benen door een migraine zou zijn. Echter, migraine sensorische symptomen van tintelend gevoel in één of beide van de armen en benen van een persoon die ervaart een migraine produceren.

Waarschuwing

Na zijn enkele symptomen die een onmiddellijke reis moeten vragen om uw lokale meldkamer: een abrupte hoofdpijn die klinkt als een donderslag in je hoofd, nog nooit eerder meegemaakt vorm van hoofdpijn pijn (voor degenen die 50 jaar en ouder), een hoofdpijn die verergert wanneer u hoest of uitoefenen jezelf op welke wijze, en elke hoofdpijn, dat is een gevolg van een verwonding of gaat gepaard met problemen zicht (waaronder lichtflitsen) of een onvermogen om duidelijk te spreken.