Borden en symptomen van een maagzweer

Het duodenum, het bovenste deel van de dunne darm, direct aangesloten op de maag. Duodenumzweren optreden wanneer de maagwand weg wordt opgegeten door maagzuur en kan worden veroorzaakt door bepaalde soorten bacteriën, alcohol, nicotine en cafeïne. Zelfs anti-inflammatoire geneesmiddelen en stress kan bijdragen.
Het is belangrijk om de tekenen en symptomen van een maagzweer te herkennen, zodat u onmiddellijke behandeling kunnen zoeken. Hoe langer een darmzweren gaat onbehandeld hoe schadelijk het kan zijn voor uw gezondheid.

Maagpijn voor het eten

Als u last krijgt van buikklachten kunt u een maagzweer hebben. Dit type van de maag pijn wordt meestal verlicht door het kauwen op antacidum tabletten. De pijn in verband met een maagzweer doet zich meestal rond dezelfde tijd dat je honger geworden. Je lichaam releases zuur in het spijsverteringskanaal in reactie op uw honger.

maag Burning

Personen met duodenale ulcera kan een brandend gevoel in de maag voelen. Dit gevoel zal zich meestal boven in de maag.

Aspirine

Darmzweren worden vaak veroorzaakt of verergerd door overmatig gebruik van aspirine. U zult waarschijnlijk pijn voelen na het nemen van elke vorm van aspirine product.

zure dranken

Sap van citrusvruchten en koffie zijn erg zuur. Je zult pijn of ongemak na het drinken van deze dranken.

Ontwaken uit de slaapstand

Ongeveer 50 procent van de mensen met darmzweren wakker uit zijn slaap als gevolg van ulcus pijn.

Maagzuur

Maagzuur is een van de meest voorkomende symptomen van een maagzweer. De pijn is vaak verlicht door het nemen van een antacidum.