Borden en symptomen van een Kippenvlees Allergy

Borden en symptomen van een Kippenvlees Allergy


Een allergie voor kippenvlees kan gepaard gaan met een allergie voor kippeneieren of veren. In enkele zeldzame gevallen kan een allergie voor kippenvlees te presenteren op een persoon die geen voorgeschiedenis van allergie voor eieren of veren heeft. De symptomen variëren sterk, en kan een persoon beïnvloeden op een aantal manieren.

Aanvang van Chicken Allergy Symtpoms

Een allergische reactie op kippenvlees kan optreden in slechts enkele minuten nadat de kip wordt ingenomen. In andere - meestal milder - gevallen, kan kip allergische symptomen tot 48 uur duren om te verschijnen.

Externe Symptomen van een Kippenvlees Allergy

Een persoon met een kip allergie kunnen symptomen van pruritus (jeuk) en urticaria (netelroos) ervaart op zijn of haar huid. Dit kan in een geïsoleerd deel van het lichaam, of kan verspreid over het hele lichaam. Milde symptomen kunnen worden behandeld met over-the-counter medicatie (zoals Benadryl), terwijl meer ernstige allergische reacties medische zorg nodig.

Abdominale symptomen van een Kippenvlees Allergy

Een allergische reactie op kippenvlees kan resulteren in gastrische symptomen zoals buikkrampen, diarree en braken. Pijn kan mild tot ernstig zijn.

Respiratoire Symptomen van een Kippenvlees Allergy

Een allergie voor kippenvlees kan leiden tot symptomen van een piepende ademhaling, beklemming op de borst, of hoesten. Milde symptomen kunnen worden behandeld met over-the-counter geneesmiddelen, maar als de symptomen verergeren of luchtweg van de persoon wordt vernauwd, onmiddellijk medische zorg nodig.

Zeldzame Symptomen van een Kippenvlees Allergy

Kippenvlees allergieën kunnen sinus symptomen, zoals een verstopte neus of loopneus veroorzaken. Dit is zeldzaam.

Een zeer zeldzame symptoom van kippenvlees allergie anafylaxie, ook bekend als anafylactische shock. Het is absoluut noodzakelijk dat een individu ervaren anafylactische shock krijgen onmiddellijk medische zorg. 911 bellen en vragen om een ​​ambulance.