Borden en symptomen van een Fructose Allergy

Borden en symptomen van een Fructose Allergy


Personen die lijden aan onaangename symptomen na inname van fructose kan afvragen of ze nog een fructose allergie, terwijl het in feite zijn ze lijden aan fructose-intolerantie. Volgens de voedselreacties Organization, fructose intolerantie ontstaat wanneer het lichaam niet aan fructose gevolg goed metaboliseren tot een tekort aan een enzym aldolase B die nodig is glucose synthese.

tekenen

Bij lichamelijk onderzoek, zullen personen die lijden aan fructose-intolerantie tekenen van geelzucht, gele verkleuring van de huid, en icterus, vergeling van de ogen vertonen. Bovendien kan een aversie en vermijding van zoete stoffen ook een teken van intolerantie.

milde symptomen

Er zijn verschillende graden van symptomen bij patiƫnten met fructose intolerantie. Milde symptomen zijn prikkelbaarheid, braken, prikkelbare darm syndroom, convulsies en overmatige slaperigheid. Bij zuigelingen, kan fructose-intolerant symptomen presenteren als verhoogde of langdurige neonatale geelzucht en slechte eetgewoonten, vooral na de introductie van zuigelingenvoeding of voedsel.

ernstige symptomen

Ernstige symptomen van fructose-intolerantie zijn ook gerelateerd aan een leveraandoening. Deze omvatten chronische vermoeidheid, misselijkheid, verminderde eetlust en / of abdominale zwelling en pijn. Vergroting van de lever en de milt, hepatosplenomegalie genoemd, zijn ook tekenen gevonden tijdens een onderzoek dat kan helpen bij de diagnose van fructose-intolerantie.