Borden en symptomen van een Cat Allergy

Borden en symptomen van een Cat Allergy


Huisdieren zijn prachtige metgezellen en bieden vriendschappen die jaren kunnen duren. Helaas, zo veel als we kunnen houden van onze huisdieren, velen van ons kunnen ongewenste neveneffecten zoals allergieën hebben. Volgens de Humane Society van de Verenigde Staten, wordt geschat dat vijftien procent van de eigenaren van gezelschapsdieren zijn allergisch voor hun huisdieren. In sommige gevallen, kunnen katten meer allergieën bij mensen dan honden veroorzaken. Verrassend, kan zelfs haarloze rassen van de dieren nog steeds leiden tot allergische reacties. Door de klieren in de huid van het huisdier dat allergenen creëren, huisdieren uiteindelijk lijden wanneer deze allergenen worden uitgescheiden via speeksel, urine of lucht verspreid.

Ogen

Uw ogen kunnen ontstoken raken. U zult merken dat uw ogen zijn rood of rood onder de deksels. Soms kunnen ze zwellen en zelfs waterig geworden. U kunt ook ongemakkelijk worden wanneer ze al te jeuken.

Allergische rhinitis

Dit gebeurt wanneer huidschilfers van huisdieren in de lucht wordt overgedragen, en je inademt. Meestal je neus (de binnenvoering en membranen), keel en oren worden beïnvloed. U kunt een loopneus of verstopte neus kan worden. U kunt veel niezen, een jeukende neus, en je oren en keel zullen ook jeuken.

Huiduitslag en Hives

Uw huid kan reageren door het uit te breken in een uitslag of netelroos. Een uitslag wordt weergegeven als rode, jeukende bultjes die zich kunnen voordoen over je hele lichaam. Hives zijn zwellingen die zijn opgegroeid op de huid, bijna op het punt dat ze zien eruit als kleine striemen. De jeuk die gepaard gaat met netelroos ook ernstig zijn.

Astma en allergieën

Allergie-geïnduceerde astma treedt op wanneer uw astma wordt veroorzaakt door huidschilfers van huisdieren. De allergische reactie veroorzaakt door huidschilfers van huisdieren kan leiden tot astma-aanvallen, met inbegrip van hoesten, piepende ademhaling of moeite met ademhalen. In ernstige gevallen kan het gevoel alsof je borst is aanscherping.

allergische reactie

Als u toestaan ​​dat een kat te likken, bijten of krabben uw huid, zult u merken dat uw huid rood en jeukende zal worden. Het kan slechts een paar minuten duren voordat de symptomen optreden. Echter kunnen de symptomen ook gebeuren enkele uren na het in contact komen met een kat.

Behandeling

Katten hebben een specifiek eiwit bekend als Feld1, waarvoor het menselijk immuunsysteem irriteert. Ook al zijn er haarloze rassen van katten, ze produceren nog steeds huidschilfers en allergenen. Als je nog steeds een kat als huisdier, kan het nodig op medicijnen te worden, zoals antihistaminica allergieën controleren of medicijnen zoals Singulair, waardoor met symptomen geassocieerd met zowel astma en allergieën.