Borden en symptomen van congestief hartfalen

Congestief hartfalen treedt op wanneer het hart onvoldoende zuurstof pompt het lichaam. Congestief hartfalen is een algemeen progressieve ziekte en kan een ziekte die de hartspier verzwakt zijn. Veel verschillende soorten ziekten het pompen van het hart beïnvloeden. Er zijn veel medicijnen op de markt die de controle te helpen en te beheren congestief hartfalen samen met een verandering in levensstijl.

Vermoeidheid

Hartfalen begint meestal aan de linkerkant in de linker ventrikel, die hoofdkamer van het hart. Een vroeg symptoom van congestief hartfalen is vermoeidheid. De mogelijkheid om te oefenen kan langzaam afnemen, en het gevoel van moe van het doen van de dagelijkse activiteiten toeneemt.

Vloeistof

Met vochtophoping in het lichaam is een ander symptoom van congestief hartfalen. Overtollig vocht in de longen veroorzaakt kortademigheid, vooral bij liggen. Overtollig vocht in het lichaam kan leiden tot misselijkheid, verminderde eetlust en vaak plassen, vooral bij het slapengaan. De nieren worden beïnvloed, en ze zullen niet de mogelijkheid te ontdoen van natrium en water. Overtollige vloeistof kan worden weergegeven in de zwelling van de enkels, benen en buik en andere delen van het lichaam. Plotselinge gewichtstoename zal optreden wanneer vloeistof bouwt in het lichaam.

Kortademigheid

Kortademigheid kan optreden bij het uitoefenen van zichzelf tijdens het sporten. Een aanhoudende hoest of piepen optreden. Wanneer liggen, kunnen kortademigheid gebeuren als gevolg van de toename van het bloed terug naar het hart. Paroxysmale nachtelijke dyspneu wordt wakker in het midden van de nacht met kortademigheid. Sommige mensen kunnen niet slapen, tenzij ze zitten.

andere tekenen

Enkele andere tekenen van congestief hartfalen die kunnen optreden zijn bloed in de ontlasting, constipatie, duizeligheid, keelpijn, nekpijn en lage rugpijn, met hoofdpijn.

Oorzaken

Enkele oorzaken van hartfalen zijn hoge bloeddruk of hypertensie, alcoholmisbruik, aandoeningen van het hart waarden, diabetes en overgewicht. Een verleden hartaanval kunnen interfereren met de normale werking van het hart.

Preventie / Solution

Congestief hartfalen kan worden behandeld met medicatie en veranderingen in levensstijl. Een verandering van levensstijl zou zijn het besturen van iemands bloeddruk. Hoge bloeddruk na verloop van tijd kan je hart te laten te zwak om pomp bloed efficiënt. Juiste voeding en gewicht onder controle moet worden beheerd samen met het uitoefenen, het verminderen van de inname van zout en het beheer van stress.