Borden en symptomen van blaasproblemen

De menselijke blaas kan bevatten maar liefst 600 ml urine maar de wens om te urineren ervaren wanneer de blaas bevat 150 ml. Blaasproblemen kan negatieve invloed hebben op het vermogen van een persoon om urine op te houden of vrij te geven, die andere gezondheidsproblemen complicaties kan veroorzaken. Maar de meeste controle over de blaas problemen zijn te behandelen. Drieëndertig miljoen Amerikanen lijden aan een overactieve blaas. Dit grote aantal geeft aan dat blaasproblemen zijn eigenlijk heel gewoon.

De meest voorkomende symptoom van blaasproblemen

De meest voorkomende symptoom van een blaas probleem is een urgentie om te plassen of vaak moeten plassen. Mensen die last hebben van dit probleem kunnen het gevoel hebben dat hun blaas niet helemaal leeg is, zelfs na het gebruik van het toilet. Een persoon die de badkamer bezoekt zo vaak dat het interfereert met het werk, slapen of thuis leven beleeft een potentieel blaas probleem. Veelvoorkomende oorzaken van frequent urineren zijn urineweginfecties en bepaalde medicijnen.

Frequent en dringend plassen kan ook worden veroorzaakt door nierstenen of nier-infecties. Merk Pharmaceutical beveelt aan dat mensen die een frequente aandrang om te plassen en gaat gepaard met pijn of zwelling moet onmiddellijk worden onderzocht door een arts.

Andere effecten van blaasproblemen

Urine pijn, in de vorm van een branderig gevoel of pijn in het bekken, zijn een andere belangrijke symptoom van een blaas probleem en kan om verschillende redenen. De meest voorkomende oorzaken voor urine pijn is een infectie van de urinewegen (UTI). Elk jaar miljoenen mensen geïnfecteerd met een urineweginfectie, die wordt veroorzaakt door urine die niet steriel. Wanneer urine alle bacteriën, schimmels of virussen bevat, kan dat leiden tot pijn in de plasbuis. Soms is de bacterie heeft ontwikkeld omdat het is verplaatst van het ene deel van het lichaam aan de urinewegen, en soms de pijn is er omdat een seksueel overdraagbare ziekte zoals chlamydia en mycoplasma gecontracteerd. Urineweginfecties worden meestal behandeld met antibiotica zoals penicilline en kunnen worden genezen na een paar dagen behandeling.

Moeilijkheden bij het plassen is ook een teken van een blaas probleem. Met dit probleem, de blaas houdt de urine ook al een persoon heeft de drang om het vrij te geven. Dit probleem kan worden veroorzaakt door verwondingen, infecties en soms zelfs medicijnen. Een van de meest voorkomende oorzaken van urineretentie uitdroging, die eenvoudig kan worden opgelost door meer water te drinken.

Blaas problemen veroorzaakt door zwangerschap en Age

Een van de meest pijnlijke symptomen van een blaas probleem incontinentie, waarin een persoon geen bewuste controle over wanneer zij urineren. Dit gebrek aan zelfbeheersing kan ontstaan ​​door zwakke bekkenbodemspieren. De blaas is een orgaan dat is samengesteld uit een spier weefsel en veel zenuwen. Telkens wanneer de blaas gevuld met urine, breidt de urine wordt opgeslagen en uiteindelijk vrijgegeven door de urinebuis. Wanneer de spieren zwak zijn, zij ontspannen, en de urethra en blaas zijn niet in staat om de urine de blaas is opgeslagen te behouden. Deze spieren kunnen verzwakken door blessures, veroudering en trauma, en het resultaat van de zwangerschap en bevalling.

misvattingen

Bloed in de urine is waarschijnlijk een van de meest angstaanjagende tekenen van een blaas probleem; Maar het is niet altijd een oorzaak van ernstige bezorgdheid. Volgens de Mayo Clinic, een van de meest voorkomende oorzaken van bloed in de urine overmatige lichaamsbeweging. Als de urine is bloedige te wijten aan te veel oefening, zal het bloed verdwijnen meestal op zijn eigen binnen een dag of zo. Zo niet, dan moet de persoon medische hulp in te roepen, omdat dit een onderliggende oorzaak van een ernstige gezondheidsproblemen probleem zou kunnen zijn.

Preventie / Solution

In een studie gepubliceerd door BJU International, Arun Sahai en andere wetenschappers op Guy's Hospital en het Kings College in Londen ontdekte dat Botox een oplossing voor de problemen blaas kan zijn. Hoewel de injecties doorgaans worden gebruikt om rimpels en lijntjes verminderen, kunnen zij ook worden gebruikt om verlichting te geven aan iemand lijdt aan een overactieve blaas. Een prik van Botox kan werken voor maximaal 24 weken en hebben een aanzienlijke invloed op een zwakke blaas.

Het oplossen van blaasproblemen vereist een bezoek aan de dokter en een juiste diagnose. Gelukkig kunnen de meeste blaasproblemen worden opgelost met medicijnen of veranderingen in het dieet. Een persoon ervaart blaasproblemen moet medische hulp te zoeken.

Er zijn natuurlijke manieren waarop een blaas probleem kan worden behandeld. Zo kunnen veranderingen in het dieet, de uitoefening van de bekkenbodemspieren en supplementen zoals vitaminen helpen verlichten van symptomen blaasproblemen zonder gebruik van agressieve medicijnen of chirurgische procedures.