Borden en symptomen van appendicitis in twaalfjarigen

Borden en symptomen van appendicitis in twaalfjarigen


Appendicitis treedt op wanneer bacteriën verstoppen de appendix, en het meest van invloed op kinderen tussen 11 en 20 jaar oud. Als de aandoening niet snel wordt behandeld, het leidt tot scheuren en verdere besmetting. Kinderen vertonen vaak minder symptomen dan volwassenen, dus veel aandacht moet worden besteed aan appendicitis symptomen herkennen en passende maatregelen nemen. Hoewel er geen manier om appendicitis voorkomen, wordt algemeen behandeld zonder complicaties; hoewel kinderen jonger dan 12 hebben het hoogste risico van abdominale perforatie of scheuren, blindedarmontsteking symptomen bij 12-jarigen moet onmiddellijk worden behandeld.

Adbominal Pain

Volgens AppendicitisSymptoms.org, buikpijn zijn de eerste en meest voorkomende symptoom van appendicitis. Deze symptomen doen zich meestal voor alle anderen. Eerst wordt buikpijn niet voorkomen op een bepaald buikstreek; Het zich vanuit de onderste naar de bovenste abdomen helemaal naar achteren. Als de infectie verergert het centra meestal rond het rechter gebied van de buik, nabij de navel (de appendix zelf is gelegen in het gebied tussen de grote en kleine darm, en de pijn zich op dit gebied). Tederheid, zwelling en hevige krampen vaak voorkomen. de intensiteit van de pijn is groter dan andere typische buikpijn en in tegenstelling tot andere buikpijn. Het verhoogt als de infectie verergert. Deze pijn veroorzaken vaak misselijkheid en / of braken, zodra ze beginnen.

Darm- en urine Complicatie

Diarree is een typisch symptoom van appendicitis. Volgens de National Digestive Diseases Information Clearinghouse, appendicitis patiënten vaak het gevoel dat het passeren van de ontlasting zal ongemak te verlichten; dit is niet het geval. In tegenstelling tot de gemeenschappelijke diarree symptomen, constipatie of het onvermogen om gas soms passeren geven blindedarmontsteking. Dit gebeurt wanneer slijm, faeces of vreemde voorwerpen belemmeren de darmen. Intestinale problemen leiden vaak tot een verlies van eetlust. Scherpe pijn vergelijkbaar met die ervaren in de buik kan ook optreden in het rectum. Hoewel intestinale pijnen zijn zeer typisch appendicitis symptomen, zij niet voorkomen 100 procent van de tijd; zelden, is er geen verandering in de stoelgang. Pijn bij het plassen is ook een appendicitis symptoom.

Koorts

Appendicitis veroorzaakt gewoonlijk koorts, hoewel het minder opvallend dan andere symptomen en volgt vaak het voorkomen ervan. Jeugd lijden aan de aandoening vaak lees een lichte koorts variërend van 99 ° F tot 102 ° F. Indien de appendicitis reeds is gebarsten, kan koorts een kind bereik tot 104 ° F. Het is echter mogelijk om appendicitis zonder dat een koorts, vooral bij oudere kinderen.