Bootcamp Oefeningen voor mannen

Bootcamp Oefeningen voor mannen

Boot Camp oefeningen kan sterk verbeteren van spierkracht, uithoudingsvermogen en cardiovasculaire conditie. Ze hebben ook het extra voordeel van het verbranden veel calorieën. De meeste Boot Camp oefeningen kan overal worden uitgevoerd en meestal geen apparatuur. Hier zijn een paar oefeningen die de grote spiergroepen werken, verbrandt veel calorieën en kan ook het verbeteren van uw snelheid, kracht en behendigheid.

wandelen Lunges

Lunges zijn een effectieve oefening omdat ze werken veel spieren in een keer en ook de balans te verbeteren. Lunges werk van de quadriceps, hamstrings, billen, binnenkant van de dijen en buitenste bovenbeenspieren. Er zijn veel verschillende manieren om lunges voeren. Er zijn stationaire lunges, vooruit lunges, omgekeerde lunges, side lunges en wandelen lunges. Typisch, lunges met beweging zijn moeilijker dan stationaire lunges, omdat ze meer balans nodig. Voor het uitvoeren van het lopen lunges, stap één voet naar voren zo ver als je kunt en dan lager op de rug knie in de richting van de vloer. Zorg ervoor dat uw voorste knie niet gaan over uw teen. Als dat zo is, probeer het stappen je voorste voet verder naar voren. Ga door met de beweging door afwisselende benen totdat u 8 tot 15 herhalingen op elk been hebben voltooid.

Push-ups met een Twist

Net als lunges, push-ups zijn ook een goede oefening omdat ze werken veel spiergroepen tegelijk. Pushups versterken van de borstspieren, triceps, schouders en de kern. Een draai kan worden toegevoegd aan een traditionele pushup de uitoefening uitdagender te maken. Om deze oefening uit te voeren, te verlagen naar beneden in een reguliere pushup. Op de weg naar boven, als je de top van de pushup benaderen, til de ene kant van de grond en til hem omhoog in de lucht. Draai je hele lichaam aan de zijkant, en stapel je voeten op elkaar. Terug terug naar de beginpositie, compleet ander pushup en draai in de tegenovergestelde richting.

squat Jumps

Springen oefeningen zijn een soort van plyometrische oefening. Plyometrics verbeteren spierkracht en macht. Om squat sprongen uit te voeren, staan ​​met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en laat neer als je zit op een stoel. Als je eenmaal in een kraakpand positie, spring recht omhoog in de lucht, zodat uw voeten verlaten van de vloer. Als je naar beneden komen proberen om uw lichaamsgewicht langzaam op te vangen door de landing op je tenen, bal van de voeten en daarna hakken. De American Council on Exercise adviseert het gebruik van visualisatie signalen zoals "licht als een veertje" bij de landing om impact te verminderen bij de landing. Herhalen zo vaak mogelijk gedurende 30 seconden tot 1 minuut.

vierkant Sprints

Sprints worden beschouwd als een hoge intensiteit anaërobe oefening. Ze verhogen de hartslag tot een niveau waar het lichaam is het branden van een veel calorieën in een kleine periode van tijd. Sprint kan ook de snelheid en de algehele functie van het cardiovasculaire systeem. Om deze oefening uit te voeren, sprinten 25 yards zo snel mogelijk. Bij de 25-yard-point, squat beneden laag en slide-stap naar rechts 25 yards. Na slide stepping, joggen achteruit 25 yards. Na het joggen achteruit, schuif stap naar links 25 yards. Aangezien deze oefening beweegt in een vierkant patroon, moet je uiteindelijk op dezelfde plek die je begon. Rusten 2 minuten en herhaal 3-6 keer.