Boot Camp Workout Programs

Boot Camp training programma's zijn een levensvatbaar alternatief voor wie op zoek om vet te verliezen en voeg kracht terwijl het geven van hun lichaam een ​​volledig gebalanceerde cardiovasculaire training ook. Terwijl sommige mensen zijn tevreden met het niveau van de ontwikkeling die ze kunnen bereiken door het uitvoeren van ofwel gewichten of cardio, Boot Camp trainingen zijn voor degenen die willen het allemaal, en wil het allemaal nu.

Boot Camp in 30

Boot Camp trainingen zijn bedoeld voor mensen die veel onderweg, en het begrip dat hebben de oefening professionals een aantal trainingen die volledig kan worden uitgevoerd in een relatief korte tijd gemaakt. Onder hen zijn de "Boot Camp in 10", "Boot Camp in 20" en "Boot Camp in 30" oefenprogramma's op freeworkoutguides.com.

Boot Camp in 30 is een mix van kracht, conditionering en rekoefeningen om een ​​solide basis van fitness die u goed zal dienen voor de komende jaren op te bouwen. Het programma begint met een lichte (ish) warm-up bestaande uit trekpoppen en ponsen een zware tas. Na deze, moet uw hartslag worden verhoogd en je moet bereid zijn om de volgende fase van het programma aan te pakken - krachtoefeningen waaronder squat en pers met een geneesmiddel bal en push-ups met de voeten verhoogd. Laterale lunges met een halter en gebogen over rijen ronden de eerste sterkte gedeelte van uw training. Daarna loopt u voor een periode van 2 minuten, uit te voeren heup en schouder strekt zich uit tot op adem te komen, ga dan terug naar krachttraining met zijwaartse bewegingen met halters en stabiliteit bal oefeningen. Tot slot, op 2 minuten van springen touw en enkele laatste stretching volledige training, soldaat. Als het lezen van alles wat je uitgeput gemaakt, stel je voor wat vorm die u na sparring een paar rondes met Boot Camp in 30 zal zijn.

Boot Camp in 10 en 20 zijn verkorte versies van Boot Camp in 30, en bieden een goed alternatief voor iemand die weinig tijd of op zoek naar iets eenvoudiger om zijn weg te werken in het volledige programma.

Quick Boot Camp

Voor wie op zoek is naar een geweldige 10 minuten oefening plan om vet te verbranden en beeldhouwen spier (en zijn al een pro op Boot Camp in 10), probeer dan de "Quick Boot Camp" workout. Quick Boot Camp begint met drie warming-up oefeningen - het lichaamsgewicht squat sprong, de single-leg Russische twist met een geneesmiddel bal, en de "buik blaster," dat is een plank hybride. Krachttraining is naast de vier oefeningen - halter op de borst vliegen, one-arm rijen, lunges, gecombineerd met een krul in en druk op, en een één-been dead lift met halters. Strekt zich uit over de lats, hamstrings en heupbuigspieren ronde uit je 10 minuten een snelle boot camp.

Ga zo door

Nu dat u een voorproefje van het leven in boot camp hebben gehad, waarom niet verder met andere programma's als uw niveau van fitness groeit? Een verscheidenheid van andere boot camp trainingen, met inbegrip van beschrijvingen en foto's van de oefeningen, kunnen worden gevonden door het volgen van de "Boot Camp Workouts" link. Je kunt nog meer informatie over de verschillende oefeningen door het volgen van de link "Exercise List" te vinden. Al met al kan boot camp workouts een leuke, afwisselende en uitdagende manier om uw fitness-doelen te bereiken bieden.