Boot Bilge Cleaning

Elleboog vet zal zorg dragen voor de meeste dingen, met inbegrip van één van de meest afschuwelijke jobs op uw boot, het reinigen van de bilge. De bilge heeft één taak: het water dat condenseert op de binnenzijde van de romp het vangen en met het op een enkele plaats. Het schoonmaken van het dek en het schoonmaken van een bilge zijn niet zo veel anders. Het verschil is echter dat de bilge chemisch gereinigd kan worden terwijl u over het meer draait en een dagje varen.

Beide methoden kunnen verontreinigen

Start uw boot en zet uw automatische lenspomp. die waarschijnlijk zal verdien je een serieuze boete die hoger mag zijn dan $ 5000 - Dit zal de automatische pomp van het afvoeren van het vuile water uit de bilge in het meer of een rivier te voorkomen.

chemische reinigingsmiddelen

Verdeel de lengte van uw boot met 24; het hele nummer, zonder rest, is het aantal liter schoner te gieten in de bilge. Giet het reinigingsmiddel in de ongedraineerde bilge en laat de boot om zich te vestigen voor een paar minuten voor het verlaten van het dock. Als de boot schommelt, wordt de reiniger worden gemengd met het water in het ruim. Laat de stofzuiger in uw bilge voor de hele tijd bent u op het water. Als u niet actief varen, moet de bilge cleaner in de bilge nacht staan.

Aan het eind van de activiteiten van de dag of de volgende ochtend, als je nog niet actief gebruik van de boot, pomp de bilge naar een erkende afval faciliteit aan de wal. Gebruik de vodden, de natte / droge winkel vacuüm en absorberende kussentjes te dweilen nog in het bilgewater. Terwijl je dat doet, verwijder alle puin, en gooi in een goedgekeurde container. Schakel de automatische pomp weer aan.

Elleboog vet

Verzamel vodden, uw stofzuiger naar keuze, een breed blad verf schraper, wat bleekwater en een mop, een nat-droog vacuüm, een membraanpomp en voldoende waterdicht containers naar alle vaste afval verwijdert u houden. Met de membraanpomp, zuigt het water uit de bilge en afvoer naar een erkende wal faciliteit. Begin schrobben aan het begin van de bilge aan de ene kant en ga verder schrobben van de lengte van de bilge totdat u de kielbalk (de binnenkant van de kiel van uw boot) te bereiken bij de hartlijn van de boot. Herhaal dit proces voor de andere kant, schrobben uit het begin van de bilge van de kielbalk. Gebruik de verf schraper om alle vuil dat kleeft, en deposito lompen en puin in de waterdichte containers te verwijderen. Nadat u klaar bent met schrobben, een beetje bleekwater, veegde over de bilge oppervlakken met een mop, zal de groei van bacteriën en schimmels te controleren. Gebruik de stofzuiger op te ruimen het resterende water en dumpen het vacuüm in de waterdichte containers voor verwijdering.