Boksen Training voor een beginner

Boksen Training voor een beginner


Boksen is een zeer intense sport die enorme conditionering en spieruithoudingsvermogen vereist. Veel beginners neem de sport terloops en box voor de uitoefening doeleinden. Anderen beginnen boksen met de hoop van concurreren op de amateur of professioneel niveau. Ongeacht de reden, moet bokstraining voor beginners geleidelijk aan de voorbereiding van de beginner voor de fysieke intensiteit van de sport, om letsel te voorkomen.

Proper Stance

De juiste houding in het boksen is van vitaal belang voor het behoud van evenwicht tijdens vuistslagen en het vermijden van inkomende aanvallen. De meeste beginners moeite hebben met het handhaven van de juiste houding tijdens de training, hetzij omdat hun spieren zijn snel vermoeid of ze zijn gewoon niet comfortabel in die positie. Een boks-trainer moet aandacht besteden aan een beginner's vechten houding en voortdurend herinneren aan de vechter om elke keer dat de houding wordt onjuist te corrigeren.

Correct Ponsen Fundamentals

Veel beginnende boksers hebben de neiging om looping stoten te gooien met grote trajecten en weinig nauwkeurigheid. Deze stempels zijn zeer ineffectief en kan gemakkelijk leiden tot letsel. Proper boksen stempels zijn recht en snel. Ze worden uitgevoerd met geen verspilde beweging en laat de bokser een defensieve houding te beschermen tegen contra-stoten te behouden. Gebruik opleiding wanten en zware tassen om de beginner tot juiste spiergeheugen ontwikkelen voor de stoten. Na een paar weken van de opleiding, zal de bokser gewend aan de juiste ponsen mechanica geworden.

Uithoudingsvermogen

Boxing vergt uithoudingsvermogen. Boxing vereist een gevechtsvliegtuig een grote hoeveelheid energie uit te oefenen in een korte tijd. Ponsen moeten snel en krachtig te worden, en defensie manoeuvres moeten helder en continu te zijn. Een bokser moet spieruithoudingsvermogen ontwikkelen om een ​​hoge intensiteit handhaven gedurende een korte tijdspanne. Beginner opleiding moet dit feit op te nemen in de trainingen. Training moet een boks gevecht na te bootsen, met de bokser uitoefenen van een groot deel van de inspanning en intensiteit in een korte periode van tijd. Een beginner boxer moeten alle opleidingen, waaronder hardlopen, de zware zak en schaduwboksen, bij een hoge intensiteit uit te voeren.

Verdediging

Verdediging is een van de meest essentiële onderdelen van een succesvolle bokser. Proper ponsen vorm en uithoudingsvermogen betekenen niets als een bokser niet in staat is om inkomende aanvallen te verdedigen. Defensieve boksen omvat slips, eenden, pareert en contra ponsen. Elk van deze aspecten moeten tijdens de training met het oog op de spieren geheugen te ontwikkelen worden benadrukt. Beginner boxers zijn vaak bang van wordt geslagen en hebben de neiging in paniek te raken bij het verdedigen. Consistente defensieve training zal deze angst weg te nemen en uit te rusten van de bokser met het nodige vertrouwen te verdedigen tegen aanvallen.

stretching

Beginner boksers hebben de neiging om gewond te raken. Nieuwelingen moeten strekken uitgebreid voorafgaand aan en na de training. Boxing oefent stress op het lichaam. Veel beginnende boksers zijn niet gewend aan de activiteiten van deze intensiteit en hun lichamen hebben de neiging af te breken. Het trainen met een beginner moet geleidelijk zijn. De bokser moet een stabiele basis voorafgaand ontwikkelen om volledig betrokken zijn bij de sport. Stretching zal het lichaam voor te bereiden op de aan haar opgelegde stress en wordt voorkomen dat de bokser van het ervaren van vermijdbare verwondingen.