Bodybuilding Met een Meatless Diet

Voeding is een van de belangrijkste aspecten van de bodybuilding, want wat je in je mond te zetten en digest dicteert de winst die je maakt in de sportschool. Diëten met veel eiwitten spelen een grote rol in hoe je spieren op te bouwen en te herstellen van het gewicht kamer. Hoewel vlees zijn een zeer rijke bron van eiwitten, is het mogelijk om een ​​indrukwekkend bodybuilding lichaamsbouw ontwikkelen, terwijl vast te houden aan een vleesloze voeding. Het is belangrijk om uw dieet zorgvuldig te plannen, testosteron en insuline niveaus te maximaliseren, terwijl het maximaliseren van uw herstel.

calorieën

Eén van de grootste problemen voor bodybuilders op een vleesloze dieet is dat ze niet genoeg calorieën te krijgen. Omdat vleesloze diëten zijn vaak hoog in fruit en groente, maaltijden zijn rijk aan vezels, maar uiteindelijk op een laag in calorieën. Bodybuilders moet nemen 15 tot 20 calorieën per pond lichaamsgewicht per dag. Start op de lage kant van die calorie-inname, en als je lichaam begint het maken van de juiste winst, begint het verhogen van uw calorieverbruik.

koolhydraten

Koolhydraten spelen een grote rol in een body-building dieet, en nog meer als je geen vlees eet. Omvatten organische volkoren brood, dat veel vezels te hebben en zijn laag in de glycemische koolhydraten om uw bloedsuikerspiegel gezond te houden. Het eten van 2 of 3 g koolhydraten per pond lichaamsgewicht per dag is ideaal en kan een rijke bron van calorieën. Koolhydraten zijn ook verantwoordelijk voor het helpen van je energie te ondersteunen en het aanwakkeren van je spieren.

Eiwit

Vlees is een grote bron van eiwitten voor voedsel iedereen, en het is belangrijk om geschikte vervangers te vinden voor voedingsmiddelen zoals kip, rundvlees, vis, kalkoen en lamsvlees. Grote vleesloze eiwitbronnen omvatten gemengde bonen, hummus, tofu en kokos.