Body Cleansing Kruidenthee

Thee is al eeuwenlang gebruikt voor zijn ontgiften eigenschappen. Vandaag de dag worden we blootgesteld aan veel giftige stoffen en additieven voor levensmiddelen die het lichaam kan schaden. Body-reiniging kruidenthee, ook wel bekend als detox thee, kan helpen het lichaam te zuiveren. Er zijn vele grote detox thee op de markt die kan helpen bij lichamelijke reiniging.

Gember en Citroen Kruidenthee

Een groot kruiden detox thee is een mengsel van gember en citroen thee. Gember is gebruikt voor duizenden jaren door vele beschavingen in de volksgeneeskunde; veel samenlevingen geloven gember worden genezing voor de lever. Citroenen bevatten vitamine C, een krachtige antioxidant. Uit onderzoek van de Zuidoostelijke Medical Center geeft aan dat vitamine C heeft cel herstellende eigenschappen en blokkeert schade door vrije radicalen in het lichaam, waaronder de lever

Groene thee

Groene thee is een van de meest gebruikte theesoorten in de Verenigde Staten en misschien wel de wereld. Lead onderzoek onderzoeker Sherry Crow Ph.D. van Arizona Cancer Center heeft gevonden dat de chemische stoffen in groene thee boost detox enzymen in het menselijk lichaam; geladen met anti-oxidanten, groene thee helpt bij het bestrijden van vrije radicalen (oxiderende stoffen die het lichaam aanvallen). Groene thee ook een kleine hoeveelheid cafeïne, stimuleren energie. Groene thee kan worden gevonden op bijna elke supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan.

Fenegriek en Hibiscus Tea

De oude Egyptenaren zouden fenegriek thee vermengd met hibiscus blad als een detox tonic drinken. Fenegriek thee wordt verondersteld te werken als een laxeermiddel, het schoonmaken van het spijsverteringsstelsel. Fenegriek thee is ook gevonden dat hoeveelheden schadelijke cholesterol zoals ontdekt door onderzoek van de Japan Science and Technology Agency. Hibiscus heeft cholesterolverlagende eigenschappen en verlaagt de bloeddruk, volgens een studie door de Natural Health Research Institute. Hibiscus en fenegriek thee is te vinden op de meeste gezondheid van specialty food winkels, waaronder Whole Foods. Giet heet water over een theezakje van elk thee.

Detox Tea mengsels

De meeste winkels bieden thee die zijn gelabeld "Detox Tea." Deze theesoorten variëren in doel. Sommige thee zijn speciale mengsels die het bloed detox, wat de nieren, wat voor de lever en andere organen. Bij het kopen van een gerede detox thee, op zoek naar een merk of type thee die een mix van ingrediënten die zich richt op het orgaan dat moet ontgiften bevat. Een thee die ingrediënten gunstig zijn voor een orgaan of een bepaald gebied bevat zal meer effectief zijn voor wat er moet ontgiften dan gewoon een totale body detox zijn. Controleer de vervaldatum. Soms thee kan zitten op een plank voor jaren; dat de doeltreffendheid van de thee vermindert. Indien mogelijk, probeer te ruiken de doos of container de thee is in; kwaliteit thee bevat een sterk aroma; dit kan helpen onderscheid te maken tussen een lage kwaliteit en een hoge kwaliteit thee.