Bloedgroep A: Lijst van de kruidenierswinkel van zeer voordelig Foods

Bloedgroep A: Lijst van de kruidenierswinkel van zeer voordelig Foods

Het idee dat je je voedingsmiddelen moeten kiezen op basis van uw bloedgroep is omstreden. The Blood Type Diet theorie werd gepopulariseerd door natuurgeneeskundige arts Peter D'Adamo na zijn studie van de genetica, medische geschiedenis en antropologie. Echter, anderen in de medische gemeenschap noemen een gebrek aan onafhankelijk onderzoek naar zijn beweringen over een verband tussen gezondheid en de compatibiliteit van voedingsmiddelen met elk van de vier grote bloedgroepen.

Bloedgroep Theorie

D'Adamo stelt dat de antigenen die bepalen welke bloedgroep we hebben ook invloed op hoe ons lichaam verteren van voedsel eiwitten genaamd lectines. Hij zegt dat het eten van de juiste voeding kan je beter te voelen, terwijl het eten van het verkeerde voedsel kan bijdragen aan gewichtstoename en een scala aan gezondheidsproblemen. Het voedsel dat hij zegt dat zijn het beste voor elke bloedgroep zijn gebaseerd op de toen die bloedgroep evolueerde in de menselijke geschiedenis en de soorten voedsel worden opgegeten door de vroege mens op dat moment.

Type A Foods

Als je winkelen voor Type A maaltijden, ga dan naar een boerenmarkt of de producten sectie van uw lokale supermarkt. D'Adamo beveelt een vegetarisch-stijl dieet voor Type A's, omdat hij zegt dat deze bloedgroep geƫvolueerd gedurende meer afgewikkeld, agrarische tijden in de menselijke geschiedenis. Een type-A boodschappenlijstje zou omvatten tal van groenten en fruit die "vers, puur en organische" naar een Type A's gevoeliger immuunsysteem aan te passen zijn. Granen, noten en zaden zijn ook goed. Bovendien, D'Adamo zegt Type A's gedijen op het kalmeren van oefeningen, zoals yoga en tai chi.

meest gunstig

Als het gaat om groenten, knoflook, uien, broccoli, wortelen, boerenkool, boerenkool, pompoen, spinazie, artisjokken, witlof, greens, okra, peterselie, alfalfa, tempeh, tofu en rapen moet worden op het boodschappenlijstje. Bessen, pruimen, pruimen, vijgen, ananassen, kersen, abrikozen, grapefruit en citroenen behoren tot de beste vruchten voor Type A's. De meest gunstige korrels worden vermeld als amarant en boekweit. Pinda's en pompoenpitten zijn op de meest gunstige lijst, samen met lijnzaad en olijfolie. De meest gunstige vis omvatten karper, kabeljauw, zeebaars, red snapper, regenboogforel, zalm, sardines en witvis.

Voedingsmiddelen te vermijden

Als je probeert om de Bloedgroepdieet volgen, D'Adamo geeft ook voedingsmiddelen die niet gunstig zijn voor elk van de bloedgroepen. Als u type-A bloed, uit het verblijf van de vlees en zuivel delen van de winkel. Deze eiwitrijke voedingsmiddelen zijn op de lijst "te vermijden" voor Type A's. Pluimvee en eieren moeten worden vermeden, ook. Dierlijk voedsel wordt gezegd dat het metabolisme van mensen met type A bloed vertragen. D'Adamo beveelt aan dat iedereen vermijd bewerkte voedingsmiddelen, ongeacht het type bloed.