Bloeddrukverlaging Oefeningen

Hoge bloeddruk wordt de "silent killer" omdat er geen symptomen en kan onopgemerkt jaar. Hoge bloeddruk verhoogt je risico op hart-en vaatziekten en hartfalen, nierfalen en beroertes. Volgens de American Heart Association, ongeveer een op de drie volwassenen in de Verenigde Staten heeft een hoge bloeddruk en ongeveer eenderde weten niet dat ze lijden aan deze aandoening. Artsen raden veranderingen in levensstijl, zoals verlaging van de bloeddruk oefeningen, om deze voorwaarde te beheren.

Verhoging van de dagelijkse activiteiten

U kunt meer beweging toe te voegen aan uw dagelijkse routine met eenvoudige activiteiten om hoge bloeddruk te verlagen. Wandel of fiets naar het werk of de winkel indien mogelijk. Forenzen die de bus of de trein kunnen lopen naar de halte voorbij hun gebruikelijke stoppen of stapt uit de bus bij een eerdere aanslag voor extra beweging tijdens de dag. U kunt verder weg van uw gebouw parkeren als je rijdt om te werken. Neem de trap in plaats van liften in parkeergarages of kantoorgebouwen. Maak een korte wandeling na de lunch of tijdens de 15 minuten 's ochtends en' s middags pauzes. Lever berichten met de hand in plaats van het gebruik van Interoffice post of e-mails te verzenden. Gebruik een push maaier in plaats van een grasmaaier en handgereedschap voor binnen of buiten het huishouden. U kunt deze alledaagse activiteiten te doen zonder de goedkeuring van uw arts.

Start een wandel-programma

Een middag wandelen of na het werk lopen vermindert stress, een oorzaak van hoge bloeddruk. Lopen ten minste 30 minuten per dag. U kunt rond uw buurt of op een wandelpad wandelen in een lokaal park. Begin met verwarmen en rekken vijf minuten voor en na een wandeling. Verhoog uw afstand naarmate je meer uithoudingsvermogen te krijgen. Krijg buren en vrienden uit te nodigen je wandelschoenen groep om verveling te verlichten. Draag lichte hand gewichten of tie weerstand bands rond je middel naar toning oefeningen integreren in de training. Gebruik een loopband te lopen bij slecht weer.

Doe Matige Aerobics

variatie toe te voegen aan je training door het doen van low-impact of water aerobics, dansen, zwemmen, paardrijden binnen of buiten fietsen of touwtje springen op wisselende dagen. Ga naar buiten en spelen sporten zoals aanraking voetbal, basketbal en tennis. Sterkte trein twee of drie dagen per week naar toon spieren.

Praktijk Ademhalingsoefeningen

Ademhalingsoefeningen leren hoe je diepe, langzame adem nemen --- en om te ontspannen in het proces, dat uw bloeddruk verlaagt. Doe buikademhaling technieken tweemaal daags. Plaats een hand op je borst en de andere hand op je buik. Adem in door je neus. Je moet je maag stijgt, niet je borst voelt. Adem in en houden elkaar adem in voor een telling van zeven. Langzaam uitademen uit uw mond voor een telling van acht, waardoor je maag opnieuw in. Je moet naar de lucht te voelen het verlaten van uw longen. Doe ten minste vijf volledige herhalingen. U kunt deze oefening zittend, staand of liggend uit te voeren, zodat het kan worden gedaan aan het werk om u te kalmeren tijdens een bijzonder stressvolle dag.