Black Walnut Extract Side Effects

Zwarte Walnoot, beter bekend als zwarte walnoot, is een loofboom produceren noten rijk aan eiwitten, essentiële vetzuren en vezels. Mensen nemen ook zwarte walnoot als een kruidenmiddel, meestal met behulp van een uittreksel uit de kleverige inhoud van de buitenste schil, volgens Drugs.com. Zwarte walnoot extract wordt topisch gebruikt voor de behandeling van eczeem, psoriasis en wratten en intern voor het elimineren van parasieten. Sommige alternatieve genezers theoretiseren zwarte walnoot kan een effectieve behandeling van kanker, met name degenen die parasieten beschouwen als een oorzaak van deze ziekte zijn. Bewijs ondersteunt niet het idee dat zwarte walnoot rompen elimineren parasieten of de behandeling van een ziekte, volgens de American Cancer Society. De meest waarschijnlijke bijwerking is een allergische reactie.

Allergische reactie

Nootallergieën zijn gebruikelijk in de Verenigde Staten, zoals door Drugs.com, met ongeveer 1 procent van de mensen allergisch zijn voor bepaalde type noten of pinda's. Pinda's zijn technisch peulvruchten en noten niet waar. Als u allergisch bent voor walnoten of enige andere noten, vooral pecannoten, kunt u een negatieve reactie op de zwarte walnoot extract te hebben. Tekenen van een allergische reactie op de zwarte walnoot, zoals vermeld door PDR Gezondheid kunnen jeukende huid of zwelling, huiduitslag of netelroos, ademhalingsproblemen, beklemming op de borst of keel en pijn op de borst. Een allergische reactie op de zwarte walnoot extract moet worden beschouwd als een medische noodsituatie. Pinda's en noten zijn de meest waarschijnlijke nuts een levensbedreigende anafylactische reactie veroorzaken, aldus Drugs.com. Dit schrikreactie gaat om een ​​plotselinge daling van de bloeddruk en extreme ademhalingsproblemen.

Topical Side Effects

Met behulp van zwarte walnoot extract plaatselijk kan een huiduitslag veroorzaken, en de stof cytotoxische eigenschappen, of een vernietigend effect op cellen, zoals opgemerkt door Drugs.com. PDR Gezondheid afraadt regelmatig uitwendig gebruik omdat huidtumoren kunnen ontwikkelen.

zwangerschap Overwegingen

Zwangere vrouwen moeten niet consumeren zwarte walnoot extract of toe te passen lokaal. Zwarte walnoot componenten kunnen genetisch materiaal van de ontwikkeling van de baby's te wijzigen, zoals uitgelegd door Drugs.com, en negatieve effecten zijn gemeld.