Black Pearl Chinese Kruiden

Black Pearl Chinese Kruiden


Chinese geneesmiddelen waarvan het octrooi, ook wel Black Pearls, zijn klein, rond en zwart in uiterlijk. De pillen bestaan ​​uit gehaald, gecondenseerde Chinese kruiden. De term patent betekent niet dat de pillen zijn gepatenteerd, maar in plaats daarvan verwijst naar de formule die wordt gebruikt in het productieproces, die in opdracht van de Chinese wet. Terwijl sommige Chinese kruiden formules veilig zijn, zijn er ingrediënten in Black Pearl pillen die giftige en illegaal in de VS zijn

Pil Coating en Ingredients

Verschillende landen, waaronder de VS, de vervaardiging van zwarte parel pillen. Door de vele gedocumenteerde problemen met pillen geproduceerd in China, wordt het gebruik van geneesmiddelen uit het vasteland van China niet aan te raden, volgens de Zorggroep. De zwarte pil coating, genaamd dan, is gemaakt van vermiljoen, een stof waarvan bekend is dat kwik en verschillende medische documenten staat dat zware metalen vergiftiging heeft voorgedaan bij mensen die Black Pearl Chinese kruiden in pilvorm hebben genomen bevatten. De ware ingrediënten in de coating en de pil interieur zijn niet vermeld op de fles. In feite is een lijst van ingrediënten niet bestaan ​​voor een aantal formuleringen dat het Chinese volk beschouwen geheim zijn.

drug vervalsmiddelen

Niet giftig kruiden geen sterke effecten van de kleine doses gevonden in pillen uit te oefenen. Als een kruiden pil beweert een sterk effect van welke aard dan voorzien, moet je drugs vervalsing vermoedt. Versnijdingsmiddelen zijn chemische stoffen of medicijnen toegevoegd aan een stof om de effectiviteit te verhogen. Meeste straatdrugs bijvoorbeeld zijn vervalst.

Chinese octrooi geneesmiddelen, zoals de Black Pearl thee pillen bevatten receptplichtige geneesmiddelen, waarvan bekend is verboden in de Verenigde Staten het merendeel van pillen met illegale drugs zijn vervaardigd voor de behandeling van astma, pijn en artritis. Zelfs de Black Pearl pil voor artritis, vervaardigd in de VS is bekend gevaarlijke geneesmiddelen die bewezen fataal bevatten. De Chinese octrooi kruid formulering gebruikt voor hart-en vaatziekten bevat dodelijk gif pad.

besmetting

Vele gepatenteerde medicijnen gemaakt in China bleken giftige niveaus van arseen, kwik en lood bevatten. Traditionele Chinese artsen motiveert de behandeling van deze stof als noodzakelijk voor therapie, zolang ze worden gebruikt terwijl onder medische supervisie en die gedurende korte tijd. Chinese kruiden formuleringen voor de behandeling van hoge bloeddruk, koorts, trauma, keelpijn, aambeien, huid jeuk, symptomen van verkoudheid en griep bevatten ook verschillende gradaties van arseen.

aanvaardbare formuleringen

Verschillende Chinese kruiden formuleringen vallen binnen de wettelijke grenzen van die giftige stoffen, maar kan per batch tijdens de productie. Acht Smaak en acht schat thee, samen met Women's Precious Pillen bevatten aanvaardbare niveaus van metalen en giftige stoffen. Ook als veilig beschouwd door de FDA, zijn Prostaat Pillen, Sea Horse Genitale Tonic Pillen en Yu Quan Dorst verwijderen Pillen.