Black Bean Soup Nutrition Information

Black Bean Soup Nutrition Information

Zwarte bonen, ook bekend als schildpad bonen, zijn populair in gerechten zoals minder is het bonen en chili, maar zwarte bonen soep zorgt voor een stevige en heerlijke maaltijd. Afhankelijk van wat groenten of vlees zijn in het recept, kan zwarte bonen soep grote hoeveelheden van verschillende voedingsstoffen. Zwarte bonen zijn veelzijdig in diëten omdat hun voedingswaarde make-up helpt voldoen aan de behoeften voor gewichtsverlies, diabetes en vegetarisme.

Nutrient Content

In alle vormen van zelfgemaakte zwarte bonen soep, verwachten grote hoeveelheden eiwitten, vezels en ijzer te vinden. De B-vitamine thiamine en de mineralen magnesium, fosfor en mangaan zijn er in overvloed in alle zwarte bonen soep recepten. De meeste van deze voedingsstoffen komen uit zwarte bonen alleen, en alle verschillende functies in het lichaam. Proteïnefuncties groei van spieren, haar, huid en nagels. De vezel gevonden in bonen helpt bij het reguleren van je spijsvertering en stoelgang. Vlees en bonen ijzer, waardoor zuurstof te leveren aan het bloed en spieren bevatten ook. Thiamine van de zwarte bonen speelt een grote rol in enzymen die worden gebruikt voor de energiestofwisseling. Magnesium en fosfor zijn essentieel voor botvorming en energiemetabolisme.

Vegetarisch Black Bean Soup

Vegetarische zwarte bonen soep recepten meestal bellen voor paprika, wortelen, selderij, uien en tomaten. Groenten in zwarte bonen soep bieden extra vezels, vitaminen en mineralen. Vitamine A van de wortelen en tomaten bevordert vooral visie en werkt als een antioxidant in uw lichaam. Vitamine C van de paprika, uien en tomaten fungeert ook als een antioxidant, maar helpt ook bij de vorming van botten en tanden. Vitamine K van de selderij en tomaten zijn grote spelers bij de bloedstolling en bij het synthetiseren van bot eiwitten. Vitamine B6 van uien helpt bij het metabolisme van eiwitten en vetten. Kalium uit de tomaten helpt bij het reguleren van de vloeistof en elektrolyten in je lichaam. Mangaan van de uien en tomaten helpt vorm enzymen die worden gebruikt voor de stofwisseling.

Vlees en kaas-bevattende Black Bean Soup

rundvlees of kip toe te voegen aan de zwarte bonen soep kan stimuleren de hoeveelheden eiwitten, ijzer, vitamine B12, selenium, chroom en zink. Vitamine B12 helpt te beschermen en groei van zenuwcellen en metabolisme van vet en eiwit. Chroom is een mineraal dat insulineactiviteit, die mensen met diabetes helpt verbetert. Zink en selenium vlees te werken als antioxidanten, die helpen bij immuunfunctie.

overwegingen

Aftappen en afspoelen in blik bonen kunnen het natriumgehalte van de bonen aanzienlijk dalen, stelt vandaag Diëtist, een populair tijdschrift onder de voedsel en voeding gemeenschap. Natrium is essentieel voor het behoud vocht- en elektrolyten in het lichaam, maar teveel natrium- speelt een belangrijke rol bij het ontstaan ​​van hoge bloeddruk. Andere opties voor het gebruik van bonen zijn om te kopen de lage-natrium of no-zout-toegevoegde ingeblikte bonen, of koop gedroogde bonen en bereiden ze zelf.

Add-Ons

Bij het gebruik van zure room en kaas in zwarte bonen soep recepten, probeert te gebruiken vetvrije of vetarme zure room en kaas gemaakt met een deel-afgeroomde melk of zoutarm kaas aan calcium in de soep te verhogen. Deze punten ook de hoeveelheid natrium, vet en cholesterol verlagen. Calcium uit zure room en kaas is een belangrijk bestanddeel van bot en tanden groei en spiercontractie. Vet en cholesterol nodig voor celonderhoud en metabolisme van vitamine A, D, E en K. Echter, hoge niveaus leiden tot hartziekte en beroerte mogelijk.