Biografie voor Leslie Sansone

Biografie voor Leslie Sansone

Fitness persoonlijkheid Leslie Sansone letterlijk liep haar weg naar roem. Haar Walk at Home-programma heeft meer dan 100 dvd's en vier boeken, waaronder vrijgegeven "The Essential Walker's Journal. Uw Companion to Loss, Gezondheid gewicht en persoonlijke transformatie" Wat begon nederig met Sansone toonaangevende oefeningen klassen in haar kerk kelder was een multi-miljoen dollar imperium in 2013.

Achtergrond

Leslie Sansone werd geboren 14 februari 1962, in New Castle, Pennsylvania. Ze begon het onderwijzen van fitnesslessen in de jaren 1980 in de kelder van een Pennsylvania kerk, maar ze besefte al snel niet iedereen was klaar voor de uitdaging van de fast-paced aerobics. Om deze intimidatie tegen te gaan, ontwikkelde ze een wandelende programma dat een beroep op een veel breder scala van mensen. De lessen waren een hit, en de mensen verpakt de kelder om deel te nemen aan de actie. Een vriend van Sansone besloten om een ​​van de lessen te filmen, en het idee voor een televisie en home-based walking programma werd geboren.

Filosofie en aanpak

filosofie Sansone is gecentreerd rond het idee dat zelfs de eenvoudigste bewegingen een enorme impact op iemands conditie kan hebben. Zij gelooft dat het lopen is een sport voor het leven, en dat bijna iedereen kan meedoen. Haar aanpak is één van bemoediging en inspiratie. Fitness is niet het enige doelpunt voor Sansone, echter. Ze leert ook dat het lopen van stress kan verminderen en vernieuwen van de geest. Ze ziet het als een kans om kinderen over de voordelen van een actieve levensstijl te leren.

programma's

Sansone heeft verscheidene-walking programma's nu te zien in boeken en dvd's voor gemakkelijk gebruik thuis ontwikkeld. Onder hen zijn de "Belly Stralen Walk" (2013), "Ultimate 5 Day Walk Plan" (2012) en "5 Really Big Miles '(2012). Elk plan is ontworpen om mensen van alle leeftijden en fitness niveaus dalen overgewicht, spieren op te bouwen en in vorm te krijgen. Terwijl de programma's richten zich op het lopen op verschillende snelheden, ze nemen andere elementen, zoals de kern rotaties en staan ​​krullen om specifieke spiergroepen toon.

Geloofsbrieven en ondersteuning

Hoewel Sansone niet beginnen als een fitness-expert, is ze uitgegroeid tot één, en ze heeft de referenties om het te steunen. Vanaf 2013, had ze acht verschillende certificeringen, waaronder een van de beroemde American College of Sports Medicine. Ze is ook een vaste medewerker en aanhanger van organisaties zoals de American Heart Association en de American Diabetes Association.