Bikram Yoga & amp; Diarree

Bikram Yoga & amp; Diarree

Diarree is veroorzaakt meestal liggen in food triggers, bacteriën of virussen, en in chronische aandoeningen, niet in fysieke oefeningen, zoals yoga. Echter, als je naar beneden komen met diarree, moet u overwegen het nemen van een paar dagen vrij van de yoga-studio; hot yoga zoals Bikram yoga in het bijzonder kan uitdroging, een ernstige bijwerking van diarree verergeren.

Oorzaken en behandeling

Diarree wordt meestal veroorzaakt door een bacteriële of virale infecties, parasieten, darmstoornissen, darmziekten, voedselgevoeligheden of bijwerkingen van geneesmiddelen. Als u een aandoening, zoals het prikkelbare darm syndroom of de ziekte van Crohn, de behandeling van de onderliggende oorzaak zou moeten helpen bij de behandeling van de diarree ook. Gewone diarree verdwijnt meestal op zijn eigen. Ga naar een dokter als de jouwe langer aanhoudt dan twee dagen. Uw arts kan antibiotica voorschrijven, indien nodig,

yoga Voorzorgsmaatregelen

Ernstige diarree kan uitdroging, wat weer kan leiden tot orgaanschade of coma veroorzaken indien onbehandeld. Uitdroging symptomen zijn onder meer dorst, vermoeidheid en donkere urine. Als je uitgedroogd bent, de super-verwarmde omgeving van een Bikram klasse is niet de beste plek voor jou. Een zachtere yoga of volledige rust beter zal zijn totdat je diarree opgelost. Wanneer u terug naar uw hot yoga, zijn extra zeker van te veel water en dranken die elektrolyten, zoals sportdranken bevatten drinken.

contra-indicaties

Een handvol van yoga houdingen zijn gecontra-indiceerd voor diarree, wat betekent dat je moet niet deze poses doen als ze last hebben van de aandoening. Sommige poses in deze categorie die zijn opgenomen in de standaard Bikram sequentie omvatten zitten head-to-knie-pose, kind pose en driehoek vormen. Andere gecontra-indiceerd poses die geen deel uitmaken van de Bikram volgorde, maar kan in een Bikram klasse gebruikt worden van tijd tot tijd, afhankelijk van de instructeur, onder Bharadvaja's twist, naar beneden kijkende hond, boot pose, ploeg, strijder II, wheel, half- moon pose en gezeten voorwaartse buiging.

behulpzaam Poses

Nadat je bent volledig hersteld en zijn klaar om terug te keren naar yoga, overweeg dan proberen een aantal poses te versterken en stimuleren van de darmen. Sommige van deze poses - zoals twist en boot pose Bharadvaja's - zijn dezelfde houdingen die worden afgeraden voor mensen met diarree. Andere zijn kat-koe stukken, koning duif, omhoog plank en de sfinx. Als uw diarree was ernstig of vergezeld gaat van uitdroging en andere symptomen, krijgt toestemming van een arts voordat hij terugkeerde naar regelmatige fysieke activiteit.