Bijwerkingen van Tranxene

Tranxene is een benzodiazepine gebruikt voor de behandeling van angst en aanvallen van drugsverslaving opnames zoals alcohol. Het geneesmiddel vertraagt ​​chemische activiteit in de hersenen, waardoor de activiteit van triggers die angst bij patiënten. Het geneesmiddel wordt met succes toegepast, maar sommige patiënten ondervinden bijwerkingen.

Minor Side Effects

Geringe bijwerkingen van Tranxene onder meer duizeligheid, vermoeidheid en slaperigheid.

instorting

Voor patiënten die terugvallen op alcohol, bijwerkingen zijn ernstiger. Inname Tranxene met alcohol veroorzaakt extreme slaperigheid, verwardheid, coma of bewusteloosheid. Ernstige bijwerkingen van alcohol en Tranxene langzame ademhaling, en het kan levensbedreigend zijn.

Allergische reacties

Sommige patiënten hebben een verhoogde immuunrespons nemen Tranxene. Allergische reacties omvatten netelroos, huiduitslag, jeuk en beklemming op de borst, die de ademhaling remt.

suïcidaal gedrag

De FDA kondigde in april 2009 dat het gebruik van Tranxene kan leiden tot een verhoogde suïcidale gedachten.

Zwangerschap

De FDA beveelt aan dat zwangere vrouwen zich inschrijven in de NAAED Pregnancy Registry bij het nemen van Tranxene. Bijwerkingen zijn gedocumenteerd door middel van dit bureau aan zwangere vrouwen te beschermen tegen ernstige reacties.