Bijwerkingen van Taking Benadryl

Benadryl is een merknaam voor zelfzorgmedicijn difenhydramine, een antihistamine voornamelijk gebruikt voor de behandeling van allergische reacties. Het kan ook worden gebruikt om symptomen van de verkoudheid verlichten, te behandelen slapeloosheid en ter voorkoming of behandeling van reisziekte. Verschillende bijwerkingen zijn mogelijk.

Meest voorkomende Effects

De meest voorkomende bijwerkingen geassocieerd met Benadryl verband houden met haar kalmerende werking. De persoon kan voelen zich moe, slaperig of slaperig, zijn verward en hebben problemen met de coördinatie.

Other Side Effects

Andere bijwerkingen zijn wazig of dubbel zien, moeite met plassen, duizeligheid, hartkloppingen, verhoogde hartslag, prikkelbaarheid, lage bloeddruk, nervositeit, tremoren, maagklachten, verlies van eetlust en misselijkheid.

Soms Side Effects

Sommige bijwerkingen zijn zelden gemeld. Deze omvatten rillingen, constipatie of diarree, droge mond, euforie, vermoeidheid, verhoogde transpiratie, gevoeligheid voor zonlicht en de huid tintelingen of gevoelloosheid.

geneesmiddelinteracties

Benadryl overdrijft de sederende effecten van alcohol, benzodiazepine anti-angst drugs, narcotische pijnstillers, tricyclische antidepressiva en sommige bloeddruk medicatie.

contra-indicaties

Mensen met bepaalde voorwaarden mogen niet in staat zijn om Benadryl gebruiken. Deze omvatten astma, hart- en vaatziekten, vergrote prostaat, glaucoom, hoge bloeddruk en hyperthyro√Įdie.