Bijwerkingen van Poke Root

Hoewel poke wortel, ook wel pokeweed, heeft een aantal vermeende toepassingen in de gezondheidszorg, de stof staat bekend als een zeer giftig gif. Vergiftiging kan optreden of je het inslikken of het gebruiken op uw huid. Sommige kruidendokters beweren dat poke root kan helpen tonsillitis, infecties, reumatoïde artritis en zelfs kanker. Het is ook gebruikt om braken en schimmel infecties te behandelen. Echter, veel medische instellingen adviseren tegen het gebruik van poke wortel om welke reden. De Universiteit van Maryland specifiek dat je nooit de wortels van de plant moet innemen en dat elk gebruik van de plant is niet veilig.

Lage bloeddruk

Hypotensie of lage bloeddruk kunnen optreden in je lichaam als je poke wortel innemen. Lage bloeddruk betekent niet genoeg bloed en zuurstof die het bevat kan alle delen van je lichaam te bereiken. U kunt plotseling het gevoel licht in het hoofd of duizelig, en u kunt flauwvallen. Hypotensie kan voorkomen dat u niet in staat om normaal te concentreren, en het kan je in een staat van depressie te sturen. Je kan heel dorstig geworden en je ademhaling kan oppervlakkig en snel te worden. Uw visie kan vervagen en je huid kan bleek en koud zetten. Als hypotensie resultaten als gevolg van uw inname van poke wortel, zult u medische hulp nodig.

Gastric Problemen

Braken als beoogde effect van die zak wortel, maar de toxiciteit van de stof kan veroorzaken te blijven. U mag blijven zelfs voorbij het punt waar je niets in je maag te verdrijven te braken. Ernstig en langdurig braken kan uitdroging en lichamelijke zwakte. U kunt misselijk voelen voordat u moet overgeven, en je kan diarree ervaren als nog een ander neveneffect van de inname van poke wortel. Onmiddellijk medische hulp inroepen.

Epileptische aanvallen

De toxiciteit van poke wortel kan de normale elektrische activiteit verstoren in je hersenen, in wezen het kortsluiten van het en kan u in de aanvallen. Typisch, epileptische aanvallen als gevolg van poke wortel gebruik in de vorm van stuiptrekkingen. Je kan wel of niet het bewustzijn verliezen, maar je lichaam zal draaien en ruk zonder dat u in staat om het te controleren. U ontvangt een ambulance of een vriend of familielid om u naar de eerste hulp van het plaatselijke ziekenhuis voor een behandeling nodig hebben.

Dood

De ingredi├źnten in zak wortel blijken zo giftig dat als je het inslikken of het gebruiken lokaal, kan je sterft. Pokeweed veroorzaakt ernstige problemen in je lichaam als de giftige stoffen in te voeren uw systemen en organen. Nogmaals, om deze reden, medische deskundigen adviseren tegen het gebruik van poke wortel.