Bijwerkingen van Natural Deodorant

Bijwerkingen van Natural Deodorant

Een uithaal van deodorant voorkomt pijnlijke onderarm geur. Drogisterij planken zijn bekleed met deodorant poeders, sprays en roll-on producten die beloven om uw putten ruiken mooi en vertrouwen stijgende houden. Onder de deodorant opties zijn natuurlijke deodorants die geen parabenen bevatten, synthetische ingrediënten, aluminiumverbindingen of antibacteriële eigenschappen. Echter, ook al zijn deze deodorants beweren alle natuurlijke te zijn, kunt u nog steeds last heeft enkele onaangename bijwerkingen bij het gebruik daarvan.

feiten eerste

Het National Cancer Institute heeft verklaard geen studies overtuigend deodorant gebruik koppelen aan borstkanker. Dit is belangrijk om te weten voor het geval dat de vermeende link is uw enige reden om over te schakelen naar een all-natuurlijke deodorant. Niet iedereen reageert op dezelfde manier om ingrediënten deodorant. De realiteit is dat vrij van chemicaliën deodorants zijn niet probleemloos voor iedereen.

hobbelige Rash

Consumenten moeten voorzichtig zijn bij de aanschaf van wat zij denken dat een natuurlijke deodorant voor de gevoelige huid. Aloe, bijvoorbeeld, is een plant die branderig of een hobbelige uitslag kunnen veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor het kruid. Ook kan een ingrediënt vermeld als "aardgas" propyleenglycol, die het immuunsysteem kunnen aantasten of veroorzaken huiduitslag zijn. Lees het ingrediënt labels; net als bij voedsel, de Amerikaanse Food and Drug Administration laat natuurlijke vorderingen op de verpakking van het product, zelfs als de lijst van ingrediënten anders vermeldt.

Droogte en vlokken

Zelfs als uw natuurlijke deodorant is gemaakt van alle essentiële oliën, kan alcohol worden op de loer in de ingrediënten. Alcohol verspreidt een stekend gevoel, vooral als je een scheermes cut. Het kan ook drogen, wat kan leiden tot vlokken, roodheid en jeuk zijn. Je zou ook kunnen allergisch zijn voor samenstellende ingrediënten, kleur en conserveringsmiddel componenten en geurstoffen, een van die kan een droge pleister op de huid te creëren. Vanwege dit, is er geen garantie dat zelfs de natuurlijke deodorants zijn beter geschikt voor uw huidtype.

Geur is niet onderdrukt

Je kan hebben om een ​​paar dagen te wachten voordat een natuurlijke deodorant begint te werken aan je lichaam. Dit geldt vooral voor mensen die een mineraal zout deodorant. Deze werken aan de groei van bacteriën die oksel geur veroorzaakt, maar zal niet echt stoppen met de geur zodra het er is te voorkomen. De geur komt niet van het zweet zelf, maar is het resultaat van bacteriën afbreken van eiwit in bepaalde zuren.