Bijwerkingen van het nemen slaappillen

Slapeloosheid en andere slaapstoornissen kunnen een tol op uw persoonlijke en professionele leven te nemen. Over-the-counter en recept slaapmiddelen vaak een snelle oplossing en zijn beschikbaar voor diverse aandoeningen. Drie vormen van pillen voorschrijven bestaan ​​--- pillen die helpen bij het in slaap vallen, blijven slapen, en sederende antidepressiva. Volgens mayoclinic.com, het risico op een afhankelijkheid van de medicatie laag. Maar bijwerkingen en gevaarlijke risico's mogelijk door het nemen van de pillen.

Duizeligheid en hoofdpijn

Alle drie de soorten recept slaap assistenten kan duizeligheid, langdurige slaperigheid en hoofdpijn veroorzaken. Hoewel deze bijwerkingen onbeduidend mag lijken, is het belangrijk om uw arts te informeren moet je ze ervaren. Volgens mayoclinic.com, kan uw dosering of merk van de pil moet worden geschakeld.

Zwellingen in het gezicht en allergische reactie

Prescription pillen die helpen je valt en verblijf in slaap kunnen zwellingen in het gezicht en allergische reacties veroorzaken. Anafylaxie, een ernstige allergische reactie die de keel veroorzaakt te sluiten, kan worden veroorzaakt door deze medicijnen en levensbedreigend. Als u netelroos, zwelling of ademhalingsproblemen ondervinden, onmiddellijk een arts raadplegen.

Sleep Gedrag

Sleep gedrag zijn de meest gevaarlijke bijwerking van receptplichtige slaappillen. Sommige gebruikers hebben geklaagd bij hun artsen over binge-eating en het aangaan van seksuele activiteit tijdens de slaap. De medicatie heeft ook bijgedragen aan slaap-rijden rapporten. Volgens nytimes.com, de ernst van de slaap gedrag moedigde de Food and Drug Administration (FDA) om waarschuwingen labels te plaatsen op 13 drugs.

Over-the-Counter slaappillen

Over-the-counter slaappillen kan worden gekocht door consumenten over de leeftijd van 18 en kan worden genomen door de gebruikers leeftijd van 12 jaar en ouder. Volgens helpguide.org, het belangrijkste ingrediënt in OTC slaapmiddelen is antihistaminica. OTC geneesmiddelen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid gedurende enkele dagen; Indien slapeloosheid blijft, voorgeschreven medicatie nodig zijn. Bijwerkingen van over-the-counter slaappillen bevatten constipatie en droge mond. Omdat deze vorm van slapeloosheid medicatie veroorzaakt ook slaperigheid, duizeligheid en wazig zien, moet motorvoertuigen niet worden bediend na het nemen.

Waarschuwing

Meng nooit alcohol met over-the-counter of op recept slaappillen. Bovendien voorkomen dat de medicatie als u geen plannen om te gaan slapen. Geef altijd uw arts een nauwkeurige omschrijving van uw slapeloosheid problemen tot een verkeerde diagnose te voorkomen. Volgens mayoclinic.com kan slaappillen niet veilig zijn als u zwanger bent of ouderen.