Bijwerkingen van chondroïtinesulfaat Glucosamine voor Gout

Jicht aanvallen zijn zeer pijnlijk en geen makkelijker te verduren krijgen. Uw arts kan bepaalde medicijnen voorschrijven om te helpen de controle van uw jicht - of op zijn minst om u te helpen door middel van de 5 tot 10 dagen van elke ernstige aanval. Je kan op zoek naar vrijwel elk ander type stof die helpen bij uw chronische ziekte kunnen aanbieden. Om deze reden, kunt u overwegen om chondroïtinesulfaat en glucosamine, een combinatie van stoffen die uw aandoening kan helpen. Heeft een dergelijke behandeling niet starten totdat u overleggen met uw arts.

Jicht

Verschillende soorten artritis bestaan ​​waaronder osteoartritis, reumatoïde artritis en jicht, onder anderen. Allen pijn in gewrichten als gevolg van ontsteking. In tegenstelling tot andere vormen van artritis, jicht heeft gewoonlijk geen voortdurende pijn. Als je bepaalde voedingsmiddelen die hoge niveaus van purines bevatten consumeren, kan uw nieren problemen het verwijderen van alle urinezuur, dat is het afvalproduct van deze stoffen. Urinezuur kan zich ophopen in je lichaam, in de eerste plaats in uw gewrichten. Zoals het zich concentreert op bepaalde gebieden, het blijkt om scherpe kristallen. Deze kunnen ontstekingen veroorzaken in de gewrichten, waardoor het moeilijk om ze te verplaatsen zonder ernstige pijn. Misschien dagelijkse medicijnen te elimineren of te verlagen uw jichtaanvallen, evenals niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID, om de pijn te verminderen tijdens aanvallen. Al deze medicijnen kunnen bijwerkingen veroorzaken.

Chondroïtinesulfaat en glucosamine

Chondroïtinesulfaat en glucosamine zijn vormen van suiker. Wanneer je ze als een gecombineerde aanvulling, kunnen ze helpen om uw gewrichten te smeren. Sommige mensen gebruiken de combinatie te vormen van artritis te behandelen, in het bijzonder om de ontsteking die pijn veroorzaakt te verminderen. Om deze reden, kunt u chondroïtinesulfaat en glucosamine supplementen te gebruiken in plaats van NSAID's, maar je moet overleggen met uw arts eerst.

Diabetes Side Effects

Omdat chondroïtinesulfaat en glucosamine zijn vormen van suiker, het nemen van hen wanneer u lijdt aan diabetes problemen kan veroorzaken. Deze stoffen kunnen uw bloedsuikerspiegel, die hyperglycemie kan veroorzaken verheffen. Uw huisarts zal wilt u uw glucosespiegel zorgvuldig en waarschijnlijk vaker controleren als je neemt deze combinatie te vullen. Als chondroïtinesulfaat en glucosamine doe je glucose te verhogen, kan uw arts uw diabetes medicatie te veranderen, doses te verhogen of aan te bevelen u stopt met het supplement.

Bloedverdunner Problemen

Chondroïtinesulfaat en glucosamine supplementen kan ook bijwerkingen veroorzaken als je cardiovasculaire problemen te hebben. Deze stoffen kunnen interfereren met medicijnen die helpen voorkomen dat bloedstolsels zoals warfarine. U mag alleen gebruik maken van het supplement met toestemming van uw arts.

Other Side Effects

Het gebruik van chondroïtinesulfaat en glucosamine supplementen kunnen sommige niet-ernstige bijwerkingen veroorzaken wanneer u uw regime te beginnen. Dit soort neveneffecten meestal eindigen als je lichaam groeit gewend aan hen. U kunt misselijk voelen wanneer u start met chondroïtinesulfaat en glucosamine, of u kunt een korte aanval van diarree te ontwikkelen. Je kan ook het gevoel de ongemakkelijke gevoel van indigestie of maagzuur als gevolg van de toeslag. Deze bijwerkingen moeten mild voelen, maar raadpleeg uw arts als ze je zorgen te maken.