Bijniertumor Symptomen & Natural Herbal Behandelingen

Een bijnier tumor is eigenlijk heel zeldzaam, maar ze doen ontwikkelen, en de meeste zullen een aantal schijnbaar asymptomatische indicatoren prompt. Dit is vooral te wijten aan de reactie van de bijnier heeft wanneer een tumor aanwezig is. Het zal meestal beginnen meer hormonen in het systeem dan het lichaam wordt gebruikt, waardoor obscure signalen dat er iets mis is. Eigenlijk, veel mensen verwarren deze symptomen met een andere aandoening, zoals hoge bloeddruk en geestesziekten. Terwijl sommige mensen kunnen beweren dat een kruiden-behandeling is de beste, het is echt alleen helpen verlichten bepaalde symptomen, niet de werkelijke oorzaak van het probleem, dat is de tumor.

cardiovasculaire problemen

Een van de meest voorkomende symptomen (of combinatie van symptomen) van een bijniertumor zou cardiovasculaire systeem van een persoon omvatten. Omdat de tumor zich in de bijnier kan een abnormale hoeveelheid hormonen vrijkomen in het systeem. Dit zou dan de bloeddruk verhogen iemands wezen nabootsen hypertensie, maar nog steeds enkele zelfde effect op de gezondheid van een persoon. Dit kan ook prompt een snelle hartslag en aritmie, een onregelmatige hartslag of een beukende hartslag.

hoofdpijn

Als gevolg van de onvermijdelijke verandering in de hormoonspiegel van een persoon die vaak wordt geleverd met een bijnier tumor, zullen veel mensen ook beginnen met last van hoofdpijn. Deze hoofdpijn zal op vrij snel en komen zonder enige waarschuwing, maar bijna net zo snel verdwijnen als ze komen op. De meesten zullen relatief scherp en de intensiteit ernstig zijn, soms kloppend in de natuur.

Pijn

Veel mensen zullen ervaren ook een ander soort van pijn die niet is geïsoleerd op het hoofd. Dit ongemak ontwikkelen zich gewoonlijk in zowel het gebied van de borst of buik regio. Beide gebieden van de pijn zou worden gekenmerkt als vrij scherp, maar kan zich manifesteren als meer milde tot matig. Het verschil in intensiteit heeft meer te maken met de individuele dan iets anders, maar kan ook het gevolg van de hoeveelheid hormonen vrijkomen in iemands lichaam.

cognitieve veranderingen

Aangezien er een verandering in de hormonen uit de aanwezigheid van een tumor in de bijnier, kunnen mensen daadwerkelijk beginnen bepaalde cognitieve veranderingen vertonen. Deze wijzigingen worden gebaseerd op de hoeveelheid epinefrine vrijgegeven in de bloedstroom. Aangezien het niveau escaleert, kan een persoon daadwerkelijk beginnen te angstig, prikkelbaar of zelfs bang geworden. Dit symptoom van een bijnier tumor vaak verward met een mentale gezondheidsprobleem, maar dit is niet het geval.

Behandeling

De aanbevolen behandeling voor bijniertumor zou uiteindelijk chirurgie. Dit is vooral te wijten aan het feit dat beide geneesmiddelen en kruiden-behandelingen de tumor zelf eigenlijk niet te behandelen. Wat deze modi doen is gewoon de symptomen te verlichten, zoals hoge bloeddruk, hoofdpijn en pijn, die wordt veroorzaakt door de tumor. Als je echt wilt om de situatie te verhelpen, een operatie moet echt een optie zijn.