Beste Vruchten voor Anti-Parasite Diet

Beste Vruchten voor Anti-Parasite Diet

Een parasitaire infectie optreedt wanneer je eet, drinkt of in contact komen met voedsel, water of grond die is vervuild met uitwerpselen komen. Parasieten kunnen een reeks van negatieve symptomen, zoals buikpijn, braken, gas, opgeblazen gevoel, diarree, bloederige ontlasting en gewichtsverlies veroorzaken. Als u een parasitaire infectie, moet u uw arts onmiddellijk, omdat je niet in staat zal zijn om het te behandelen op uw eigen, Ann Louise Gittleman meldt in haar boek, "Guess What Came te Dinner: Parasieten en uw gezondheid." In de tussentijd voegen bepaalde vruchten aan uw dieet te krijgen een voorsprong op het wegwerken van de parasiet.

bramen

Deze kleine en sappige donker zwart fruit aanbod vitaminen en mineralen en smaak zoet, maar ze kunnen ook parasieten vernietigen mogelijkheden. Gittleman meldt dat bramen aan uw dieet toe te voegen als je eenmaal zijn gediagnosticeerd met een parasitaire infectie kan helpen uw lichaam te bestrijden het af sneller. De voedingsstoffen die bramen bevatten zouden kunnen richten op parasieten en helpen vernietigen, zodat u kunt herstellen van uw infectie sneller. Eet een kom van bramen effen of voeg ze toe aan yoghurt of granen om te profiteren van deze voordelen.

Granaatappel

Lintwormen zijn een veel voorkomende parasitaire invaller die een verscheidenheid aan symptomen, zoals buikpijn en gewichtsverlies kan veroorzaken. Lintwormen beroven je lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft voor een goede gezondheid door het eten van hen zelf, die ook stimuleert hun groei. Granaatappels en hun sap zou kunnen hebben anti-parasitaire eigenschappen die indringers te richten, met name lintwormen. Gittleman stelt voor het drinken van vier glazen van granaatappelsap elke dag voor het grootste voordeel. Granaatappel zaden kunnen worden toegevoegd aan salades, maar misschien niet zo veel anti-parasitaire eigenschappen als het sap.

Ananas

Verse ananas is een belangrijke vrucht toe te voegen aan uw dieet terwijl het proberen om je lichaam te ontdoen van parasieten. Ananas is een tropische vrucht die specifieke enzymen die parasieten richten en hen te helpen te vernietigen bevat. Bromelaïne en papaïne zijn twee enzymen in verse ananas die-eiwit verteren mogelijkheden, die het werk door het minimaliseren van parasieten, zodat je lichaam in staat is om zich te ontdoen van hen. Eet verse ananas effen of toe te voegen aan een fruitsalade of kom havermout om deze anti-parasiet voordelen te krijgen.

Papaja

Een verse papaya is een anti-parasiet voedsel dat enzymen vergelijkbaar met die in ananas heeft. Papaja's bevatten ook bromelaïne en papaïne, die de parasiet zou kunnen richten en te helpen vernietigen. Gittleman voegt eraan toe dat sommige culturen, zoals de mensen in Mexico, gebruik maken van de zaden van een papaya voor hun anti-parasitaire eigenschappen. Het nemen van 1 eetl. van gedroogde papaya zaden op een lege maag voor een week zou kunnen helpen je lichaam terug te vechten tegen schadelijke parasieten. Gittleman voegt eraan toe dat ze kunnen worden gestrooid op een groene salade als een andere manier om ze toe te voegen aan uw dieet.